f Secubit Garam: Father & Sons, 1st Day Outing

N3 Terkini

Thursday, January 6, 2011

Father & Sons, 1st Day Outing

Tengahari ni kita layan gambar2 yg bukan masakan jer dulu ya.. Gambar masakan petang2 sket. Tukang masak duk bersilat kat dapur. Smlm si ayah bawak anak2 yg skrg ni dah berjinak2 dgn senapang. Bukan senapang berpeluru tp senapang yg keluarkan imej hehe.. Ada senapang panjang, ada senapang tak panjang dan ada senapang kontot hihi... Anak2 mmg dah lama minat tembak menembak nak2 si sulong. Kamera terdahulu ayah dia, dia dah guna kat Jordan sebelum ni. Kali ni duk try2 main dgn yg lebih advance sket. Yg dia guna kat Jordan tu, si Naim lak yg duk try godek2.  Yer la kan, kuah kalau tak tumpah ke nasi, nak tumpah ke mana lagi. Kalau tumpah atas meja, bazir lak dah la comot meja heeee.... 

Layan jer ya, aksi2 'amatur photographer in the making' ni.. zasssssssssssssss.... nak gi sambung masak balik.. haha



*lokasi shooting: Pulau Duyong, K.Trg..

11 comments:

  1. bestnya ganu,byk gmbr shantek2 blh tembak..kat sini hata batu hihi

    dasyat nya senapang2 tu :),sahre minat yg same bgs

    ReplyDelete
  2. Saya pun nak belaja menembak gak le. Macam best je.

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Nor, bz ke?wah mesti tgh msk yg sedap2 kan... btw saya pun suka tembak2 juga tapi senapang lum cukup panjang mcm diorang tu...hehe

    ReplyDelete
  4. hb kak rose ngidamkan senapang yg panjang tu, tp belum kesampaian... maklumlah ribu riban. kena kiv dulu nampaknya.... bz masak apa ari ni? nak ckt!

    ReplyDelete
  5. mokwo pun ngidam senapang panjang..simpan duit dulu lah...tapi kan teruk gak nampak bebudak tu nak menembak yek..terbongkok2..

    ReplyDelete
  6. pia >> alhamdulillah.. anak2 banyak ikut minat ayah dia...

    yep kat ganu mmg cukup banyak lokasi menarik nak buat shooting

    sam >> boleh ajer :)

    nieza >> salam nieza, tak per.. upgrade slow2 lama2 dpt gak panjangkan .. :)

    k.rose >> suami nor guna utk kerja dan hobi k.rose. tu yg perlu ada yg panjang.. :)

    uikk.. roti dah abis ke? hehe

    saiful >> ^_________^

    mokwo >> terbongkok tu sbb nak cari angle yg cun :)

    ReplyDelete
  7. kak nor,
    syioknya ada kamera besor tu... esok senang nak tengok anak bulan ek... he he he..

    ReplyDelete
  8. Cipul..
    Takkan tk kenal cikgu kiter..dia punya DSLR mmg super dooper..

    Kak nor..
    Eh ehhhhhhhh biler menantu lela ni balik?? (Ahaks!!! Tetiba along jd menantu lela,muahahaha)..nanti mummy masakkan lemaK cili api hijau tu yerk cayang :)c

    ReplyDelete
  9. Kak Nor kuah klu tumpah kat lantai lagi parah... penat nak mop! hihihi... panjang nyer senapang...nembak!!

    ReplyDelete
  10. gerau >> hahaha... anak bulan tersipu2 malu kalau tembak dgn senapang tu kut. jd dia tak keluar la.. sembunyi di balik awan hihi

    lela >> amboi kuatnyer kipas! sejjuk ddohh doh nih wehhh hujan lebat doh nih... hihi

    erkkkk!!!!! siannya anakku, menunggu mariam hani besar utk jd sang isteri.. haha

    ita >> pandai!! jenuh nak mop lak kan.. hehe

    boleh disambung lg utk lebih panjang tu :)

    ReplyDelete