f Secubit Garam: Tetamu Istimewa di Majlis Pertunangan

N3 Terkini

Saturday, February 5, 2011

Tetamu Istimewa di Majlis Pertunangan

Masa di majls pertunganan Hajar smlm K.Nor dpt satu berita yg mengejutkan dr kakak ipar K.Nor. Ada  org jauh yg akan datang ke majlis tu. Sebelum tu, duk risik2 dgn dia tentang 'org tu'. Ada kat mana 'org tu', dah balik ke kg mertua dia ke belum. Tup2 kakak ipar cakap, dia ada kat rumah MILnya tp yg tak syoknyer dah nak balik ke rumah keluarganya hari ni (Sabtu) Memang terkejut sgt, tak tau pulak 'org tu' dah ada kat sini, ingatkan boleh balik lg.. Tak sabar rasanya nak jumpa 'org tu'. Dalam duk sibuk2 dgn persiapan majlis pertunangan tu (akak kan org dapur, kena la banyak duk dapur hehe) MIL tiba2 datang dekat dan cakap 'org tu' dah sampai! Terus K.Nor ke ruang tamu dan berjumpa dgn 'org tu'. Agak2 sapa 'org tu' ya... ok check it out! Kita tayang gambar dr jarak jauh dulu.. Cuba teka sapa tetamu yg buat kejutan utk K.Nor tu.. hehe ...


Ok.. kita main teka teki nak? Cuba cari sapa org yg K.Nor maksudkan tu.. Intai betul2 ya.. Pastu tinggalkan jawapan kat komen n3 atau kat shoutbox. K.Nor akan update jawapannya nanti dan masukkan beberapa keping lagi gambar2 bersama 'org tu'. Ni nak gi 2 tempat kenduri kawin, dua2 anak sepupu cik abg yg kawin. Rasanya lambat sket balik sbb nak ke K.Berang dulu. Bawak Along jumpa tokki dia, sbb dah nak berangkat pulang ke Jordan. Kita jumpa lagi nanti ya... Jawab, jgn tak jawab tau.. hehehehe...

18 comments:

  1. alaaaaa kiter tak kenal.... camne nak teka??! huwaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  2. sape tu....susah nak jawabbb..he...he...

    ReplyDelete
  3. kak nor, bagi hints sket laaa... :)

    ReplyDelete
  4. jaja rasa2 la..mcm chef hanieliza tu..dok kat ujung sana..betul tak???

    ReplyDelete
  5. kak,gamba kecik benor..cuba bg yg besarrrr punya..*alasan jer tu! :))))

    ReplyDelete
  6. alahai semua tak kenal la kak..:)

    ReplyDelete
  7. Jawapan akak sama dgn jawapan yg akak k.nor berikan nanti...hehehe

    ...org tu mesti dok kat sebelah k.nor kan..? tapi x kenal la...

    ReplyDelete
  8. Akakkkkkk...is that Ros from JintanManis??? yeeeehaaaaa! ^_____^

    ReplyDelete
  9. Yup confirm...it's Ros and bb Wazhif! :D

    ReplyDelete
  10. wahh.. ramainye.. mcm kenduri kawen plak.. :)

    ReplyDelete
  11. Rasanya Ros JMC gak nih...dia kan ada kena mengena dengan suami Nor kan...kan....yeaahh...konpemm..tu diaaa...kita nampak, nampakk...hehe

    ReplyDelete
  12. cikkku cak...haah mokwo pun rasenye nampak ros frm jintan manis n d baby gak!..rami nya rakyat jelta yg bertandang..meriah gitew!!! norrr..awat pakai kelabu2 patut pakai oren2 ke, merah2...baru tambah seri!! hihih

    ReplyDelete
  13. sharp betul pandangan Love tu.... baru kak rose perasan... yes Ros JMC n baby wahzif!

    ReplyDelete
  14. err...err....kakak ku syg sentiasa happening ini...dinda tak kenai ar...huk3!!! BESTNYE KAK NI...dr FNO yg bersiri tu hingga la g kenduri kendara....ayu bz xdan nak tinggal jejak.....

    ReplyDelete
  15. ina >> apasal tak celik luas2.. mana ada tak kenal,kan dah pernah jumpa.. dah pernah tidur kat rumah dia.. haha

    mas >> dah terjawab :)

    norgee >> tokey roti :)

    jaja >> totttttt... salah :)

    del >> akak mmg ingat nak besarkan lepas baca komen del ni, tup2 dah ada org jawab dgn betul.. hehehe

    ReplyDelete
  16. nieza >> ^______^

    pia >> pandai nyer mak budak nih.. haip!!! :P

    bre_eze >> hehe

    love >> 200% tepat!! mmg sharp betul yr eye sight la love.. congrat dear :)

    heidi >> rombongan dr pihak lelaki pun ramai yg dtg tu yg jd ramai jer :)

    ReplyDelete
  17. ummi >> haahaha.. pakai teropong love ya.. :)

    yep ada pertalian :)

    mokwo >> mana boleh pakai yg terang2 kang org silap ingat nor lak pengantinya.. hihihi

    k.rose >> tu la, mmg terror mata love tu :)

    ayu >> hehe .. syok wat gini ayu.. akak pun bz gak ni.. tp buat2 tak bz sekejap :)

    ReplyDelete