f Secubit Garam: Majlis Pertunangan Hajar

N3 Terkini

Saturday, February 5, 2011

Majlis Pertunangan Hajar

Salam hujung minggu semua..

Sepi jer kalau hujung minggu ya.. Tambah lagi dgn cuti panjang gini. Tak per lah.. kita layan jer n3 hari ni. Kalau ikutkan nak update smlm lagi dah.. tp dek kepenatan yg teramat sangat, lepek terus balik dr kenduri kat rumah MIL.

Smlm berlangsung majlis pertunangan SIL K.Nor (adik bongsu cik abg) di rumah MIL di Kg Manir. Alhamdulillah.. majlis yg diadakan secara sederhana telah berlangsung dgn meriah, dihadiri saudara mara terdekat, rakan2 baik Hajar serta jiran tetangga. Insyaallah kalau tak ada aral melintang majlis perkahwinan akan dilangsungkan pada bulan Jun ni.

Siti Hajar


Meh layan gambar2 sekitar majlis pertunangan tu smlm ya.. Lepas ni ada satu n3 special yg bakal muncul.. Ada tetamu istimewa yg membuat kejutan pd K.Nor di majlis tu.. Tungguuuuuuuuu............ hehe


 Hajar bersama ibu, tunang dan bakal ibu mertua

 Bersama kakak2 dan abg2 ipar serta anak2 sdara



3 comments:

  1. dah macam mak pengantin la yg tudung kelabu tuh! lepas nih nak salam kaut ok tak?? kekekekeke

    ReplyDelete
  2. laaaa~~~
    sekampung rupanya kita..
    =D

    ReplyDelete
  3. ina >> haippp!! bab mak pengantin tu lambat lg pls.. hehehehhe.. mana ada salam kaup.. akak pengiring jer :P

    bre_eze >> owhh duk manir gak ke?

    ReplyDelete