f Secubit Garam: Sambutan Maulidur Rasul di K.Trg

N3 Terkini

Tuesday, February 15, 2011

Sambutan Maulidur Rasul di K.Trg



Pagi tadi berlangsung perarakan sempenan sambutan Maulidur Rasul di Kuala Terengganu. Perarakan bermula  di Shahbandar dan berakhir di Stadium Negeri. Tak boleh nak citer lebih lanjut lg sbb K.Nor tak pergi pun, just stay kat rumah jer. Cik Abg jer yg pergi, tu pun dia hanya menembak kat area Bulatan Ladang. Jom layan sedikit gambar perarakan sempena sambutan Maulidur Rasul bagi tahun 1432H.










10 comments:

  1. salam nora,

    bila tengok gambar perarakan maulud nabi ini, teringat zaman sekolah2 dulu...berarak sambil berselawat!

    ReplyDelete
  2. salam kak,


    meriah sambutan kat sana..kat sini..cuti pun takder.. :(

    ReplyDelete
  3. salam kak nor...hubby saye pom b'baris kelmarin,hubby k.nor x tembak hubby saye...hihihihihi...duk cari gak dlm gambar kat atas,xde..hohohooh

    ReplyDelete
  4. AsSalam k'nor.. salam MaulidurRasul n salam perkenalan (byknyer salam..)..
    baru kenal blog nih. org ganu ek? sy pun org ganu, tp baru pindah sarawak =)

    ReplyDelete
  5. Kak Nur....salam Maulidur rasul Sis....sudi2kanlah jemput amik award spesel dari Ayu wat akak...dari dapur ku yang kecik tuiiiit tu.....

    ReplyDelete
  6. Maaf kak Nor...jika tersalah eja nama...keyborad sini bahse arab...erghhh......

    ReplyDelete
  7. meriah gak sambutan kat sana yer... rindu nak berarak mcm tu lagi...

    ReplyDelete
  8. salam akak ^_^

    kalu tau akak dok umah mareng leh ajak mkn2 kat tapak surau baru, ustaz azhar pun ada...

    citer yee ada kt blog liza

    ReplyDelete
  9. teratai >> sama la, dulu2 mesti kena berarak dr stadium pusing kg ladang, gi jln tok lam, balik smula ke stadium

    yat >> biasa la yat, s'pore bukan negara islam kan :)

    zawani >> dia shoot tak banyak mana pun sbb dah lewat gi

    ReplyDelete
  10. tun telani >> w'salam.. mekasih sudi singgah dan tinggal komen.. oo dah jd org sarawak la ni ya.. asal area mana?

    ayu >> w'salam ayu.. award pebret blog tu ek.. alhamdulillah.. mekasih ya.. nanti akak amik

    madiha >> meriah tp tak semeriah zaman kita dolu2 :)

    liza >> salam liza, mmg tak gi mana2 pun, plan nak gi picnik kat belakang masjid terapung tp tak jadi sbb hujan..

    pastu mmg bz gak sket :)

    ReplyDelete