f Secubit Garam: Happy BornDay

N3 Terkini

Friday, February 25, 2011

Happy BornDay


Assalamualaikum.....


Alhamdulillah.. syukur dipanjatkan pada Allah, Tuhan Maha Pencipta, Maha Berkuasa dan Maha Agung, masih diberi kesempatan untuk bernafas lagi pada hari ini. Syukur juga atas segala limpah rahmat, rezeki dan keberkatan yg diberikan sepanjang 44 tahun usia berlalu. Semoga akan terus menikmatinya selagi hayat dikandung badan.. Al Fatihah buat arwah ibu yg telah melahirkan walau hanya sempat bersama 6 tahun saja.. 38 tahun meraikan ulangtahun kelahiran tanpa kehadiran dan kasih sayangnya.. :(

Tak sangka pulak dah ramai yg wish happy birthday kat sini. Bermula dengan AlongRoz yg siap buat kad utk K.Nor.. Ingatkan tak ada org tahu melainkan teman2 lama dr MyR (terutamanya Sofea dan Yani, kerana kita org berkongsi tarikh hari lahir) dan juga teman2 di facebook (sbb birthdate ada tertera kat profile hehe) Terharu sgt bila Along ingat birthday Nor.. mmmmmuah!! mmg sayang dgn Along ni.. nanti Nor angkut kad Along ya.. (dan juga kad2 lain gak.. tq so much) Masih belum free lagi ni.. insyaallah lepas ni gi angkut dan tampal semua termasuk kad2 yg kat fb gak (kalau tak tampal kat sini lain kali payah dah nak tengok balik kan.. hehe)

Buat Pia dan Yani..

Happy Birthday juga utk kembar K.Nor ni..
Semoga dipanjangkan umur dan dilimpahkan rezeki dan rahmat dalam kehidupan kita sema..
Diberikan kesihatan yg baik dan bahagia bersama suami dan anak2 tersayang.
Semoga kita akan diberi kesempatan untuk bersama2 menyambut lagi hari ulangtahun kelahiran di tahun2 mendatang..
dan semoga ukhwah antara kita berkekalan erat selagi hayat di kandung badan...
amin...

**Pia, Yani.. jgn lupa angkut kad tak seberapa ni ya.... :)


UPDATED:

Masa utk menggantung e-card dr teman2 tersayang.. Ada yg buat special entry, ada yg wish kat facebook.. alhamdulillah.. terima kasih semua.. terharu sgt.. Terima kasih juga atas semua doa2 yg dipanjatkan buat K.Nor dan juga famili K.Nor. Semoga segala doa2 itu dimakbulkan dan semoga ukhwah yg terjalin sepanjang tempoh kita semua berkenalan, akan terus mekar mewangi selagi hayat di kandung badah.. Luv u all........... mmmmmuah! (the kiss for ladies only ya... hehehe)


Dari MamaFami..
Org yg pertama wish kat fb smlm..
Tq Ma, sori ya tak leh nak besarkan gambar :)



Dari AlongRoz, pukul 2.31 pagi gantung kad utk K.Nor..
wahhh.. terharunyer!!! mekasih Along! mmmuah :)




Happy birthday kak nor..sempat buat kek stoberi untuk kak nor ni..
Sue doakan akak dipanjangkan usia..semoga diberkati Allah dunia akhirat..semakin disayangi ramai n berbahagia selalu di samping keluarga tercinta..aminnn...

Makan laa kek stoberi nih kak..dah siap2 potong ni..hehe
Dari HaSue... sempat lg godek kek stoberi utk K.Nor ya..
mmmuah!!! tq.. tq ... lepas ni bg kek yg real ok :)


Dari besday girl, Pia@Sofea After6am @ K.Fiza MyResipi..
Tq pia.. sweet jer budak pempuan tu.. :)


Picture Captions
Dpt kek lagi.. yg ni dari Lieza..
Tq Lieza ya.. Muaz tidur ke masa godek kek ni? hehee



Dari Azie.. tinggi kek dr spongebob ya.. hehe
Mekasih Azie cayang... :)



tomeinyer kitty ni bagi cupcake utk K.Nor..
kad dari Ninazsyafinaz.. tq Nina :D

Kek dan hadiah dari K.Anim@My Kitchen
semoga ikatan ukhwah kita berkekalan dan semoga K.Anim diberikan kesihatan yg terbaik.. amiinn...


Bunga dari Azlita... cantik!!
Mekasih Ita.. mmmmuah! :)


Yg ni dari Hani@Sembang Dapur..
Mekasih Hani.. mmmmmuah jugak utk Hani :)


Kek putih bersih dr Na@Mekna..
Mekasih ya Na.. nanti kita potong sama2 :)


Kad ros merah dari Mimiey
Mekasih ya Mimiey :)


Special card dr Waniey.. Rainbow Chiffon Cake card..
tq Waniey :)

Dari Yani, besday girl ehh.. besday mum :)
sama pulak kita buat red velvet cupcake ya..
kembar la katakan.. hihih
tq Yani :)


~~~~~~~ X ~~~~~~~

Terima Kasih juga buat yg memberi kad ucapan, ada yg siap nyanyi2 lagi melalui you tube..


Bukan niat membangga diri atau menunjuk2 ya bila K.Nor letak semua ni. Sekadar utk dijadikan kenangan di kemudian hari. Kalau tak letak (terutamanya link dr you tube tu) payah nak trace lain kali kan.. tq..


37 comments:

  1. happy bday k Nor... moga dilimpahi rahmatNya sentiasa..

    sama bulan rupanya kita ye ;)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday K'Nor... May His blessings be with you and your family always.. iA
    ps: balik ganu for few days ^^

    ReplyDelete
  3. epy bornday kak nor...may Allah bless you dear...

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun akak,semoga dipanjangkan umur dan diperluaskan rezeki..bahagia dunia akhirat..xoxo!

    akak,pia yg mane tu?hihi


    Al-Fatihah utk arwah ibu akak
    :'(

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Kak Nor...
    semoga hari2 mendatang lebih ceria dan bahagia disamping insan2 yg disayangi....

    ReplyDelete
  6. Happy birthday sis nor, may Allah bless u always...

    ReplyDelete
  7. Happy Birthday to Nor..
    semuga doa2 Nor dimakbulkan insyallah..cepat betul ya masa berlalu..

    ReplyDelete
  8. akakkkkkkkkkkkkk... epi besdayyyyyyyyyyy!! tak sempat buat kek laaaa... telur tertinggal kat skola tadi! ekekekekeke...

    mudah2an terus awet muda, sihat selalu hendaknyerrrr.... mmuah!!!!

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lahir kak Nor. Moga di berkatiNya selalu

    ReplyDelete
  10. happy besday nor..
    ada kad utk nor kat dapur akak..


    semoga limpahan rahmat Allah sentiasa bersama nor dan keluarga..amiin

    ReplyDelete
  11. happy birthday kak nor
    semoga anjang umur, murah rezeki
    n semoga idea memasak xkan kering...
    hehehe

    ReplyDelete
  12. Happy 44th b'day nor...semuga berjaya dan bahagia selalu n selamanya

    ReplyDelete
  13. hepi besday kak....takdak kek ke nak tlg potong nih? kikikiiii

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday Kak Nor. Angka yang dah tak boleh terbalik jadi lebih muda. Moga panjang umur, sihat tubuh badan dan sentiasa bahagia.

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir nor..
    ilahjy sambut angka ni tahun lepas..hhehee mmg dah tak boleh terbalikkan.. tahun ni 45 boleh la terbalik hahaha dasyat tuu.. buat kek masuk dapo tauuu..hari ni...

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Lahir kak Nor..
    May Allah Bless you always!! =)

    ReplyDelete
  17. kak nor..
    eppy birthday skali lagi..
    saya klik bagi hadiah ek...ikikiki..
    kak nor nanti entry next kena bagi tips awet mude k...jgn kta hirup sup lak sebelum tido...hahaha..

    ReplyDelete
  18. happy birthday k.nor=)snyum sokmo ye..hihih...semoga k.nor sekeluarga di bwh rahmat ALLAH...AMIN=)

    ReplyDelete
  19. Kak Nor,
    eppy bufday...semoga dipanjangkan umur, diberi nikmat kesihatan dan dirahmati Allah taala selalu...pastuuu...boleh la baking selalu..hehe

    ReplyDelete
  20. Happy Birthday Nor..!! Waaaaaaaaaa...sori la kita bz sangat x sempat nak beli kad...xpa lah ku kirim doa di angin lalu kot terowong cyber ni la eh...semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa disayangi...moga kehidupan juga diberkati di dunia dan di akhirat...amiiinnn...Kalau makan kek, hulur2 sikit kat HSH eh...

    ReplyDelete
  21. Selamat ulang tahun Kak Nor...
    Semoga bertambah kebahagian di dalam kehidupan Kak Nor..bertambah murah rezeki dan dilimpahi rahmat Allah.. Amiin...

    ReplyDelete
  22. Assalam nor..Happy Birthday..
    semoga panjang umur murah rezeki..diberkati allah..bahagia disamping keluarga dan dapat terus berkongsi resepi lagi disini..

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum...
    hepi besday k nor.

    ReplyDelete
  24. salam


    selamat hari lahir untuk sahabat kak nor tu =)


    Jom Baca dan Komen--blog secubit garam hebat

    ReplyDelete
  25. Assalamualikum...selmat Hari Lahir buat K.Nor tersayang..Semoga sentiasa bahagia, diberi kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki, panjang umur dan dirahmati Allah selalu hendaknyaaa...kak..mana kek? hehehee

    ReplyDelete
  26. salam...selamat hari lahir ^^ semoga berjaya dalam setiap perkara y dilakukan.Insya-Allah ..amin ^^

    ReplyDelete
  27. hepy bday kak nor sayang..moga dipanjangkan umur,murah rezeki n dilimpahkan kesihatan yang baik...

    ReplyDelete
  28. Happy Birthday to k.Nor..semuga sukses selalu..

    ReplyDelete
  29. assalam Kak Nor, tadi wish kat fb ni nk juga wish kat dapur akak lak.....btw Happy Birthday Kak Nor! semoga dimurahkan rezeki selalu,semoga diberikan kesihatan yg baik utk berkongsi resepi yg best2 dan sentiasa bahagia disamping family tersayang...amin..:)

    ReplyDelete
  30. terima kasih k.nor sudi amik kek lieza yg tak seberapa...pssttttt g candle light ke dgn cik abg mlm ni..senyap jer tu...taknampak k.nor pun..hehehhe

    ReplyDelete
  31. Happy bday Kak Nor...panjang umur murah rezeki...sentiasa sihat & ceria selalu...

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum KakNor...

    Happy Birthday Nor..Muahhhhhhh...Semoga Di Panjangkan Usia Di Murahkan Rezeki Senantiasa Beroleh Kebahagian Dan Kesejahteraan Hendaknya...

    Note:-

    Kak Lin Lebih Tua Dari Nor Jadi Nor Kena Panggil Kak Lin...Tq.

    ReplyDelete
  33. Salam kakNor sayang...

    Happy Bestday Sweet `44'. Semoga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu di samping famili tercinta.

    Dan jgn lupa masak yg sedap2 utk kitaorang sumer jamu mata kat sini eh..

    deep from my heart, u r da best!

    ReplyDelete
  34. Salam Nor cayang. Wah, meriah nya birthday, alhamdulillah ramai yg sayang kat Nor. Along tak sihat semalam so tak ke udara, pagi ni baru datang nak tumpang mkn kek bornday. Liana suka tul video kucing tu kena ulang2 main.

    ReplyDelete
  35. happy belatde befday kak nor. semoga bahagia dan dilindungiNya selalu.

    ReplyDelete
  36. ASSALAMUALAIKUMM...

    Amin.. amin.. ya rabbal a'lamin... Alhamdulillah.. ramainya yg wish dan mengucapkan doa yg baik2 sempena hari lahir k.nor.. mekasih banyak2 ya.. terharu sgt sampai tak terjawab satu persatu..maaf ya.. k.nor rangkum semua sekali ni..

    semoga Allah memanjangkan umur, melimpahkan rahmat dan keberkatan serta memurahkan rezeki buat kita semua.. dan memberikan kesihatan yg terbaik buat kita dan keluarga masing2.. semoga ukhwah di antara kita semua berkembang mekar selagi hayat di kandung badan.. mekasih sekali lagi.. luv u all :)

    ReplyDelete