f Secubit Garam: Award Dari Izah dan Deliah

N3 Terkini

Tuesday, February 8, 2011

Award Dari Izah dan Deliah


Pagi2 lg dah dpt mssg dr Izah, suruh gi angkut award. Katanya tak jawab tag pun tak per. Rasa cam nak jawab.. jap ek.. tengok mood dulu camna :) Apapun, mekasih Izah sbb jadikan SecubitGaram ni blog kegemaran. Apalah nak dibandingkan blog ni dgn blog sifu2 lain nun. Masih merangkak lg nih.. Dah org memberi kita merasa kan.. tq again cik puan Izah.. Sorang GMM yg sangat rajin masak2 tambah pulak baru jer dpt suntikan penaik semangat bila cik abg sendiri komen kat n3 hehe..

1. Copy gambar atas ni di entry. Letak kat atas sekali.
~ done

2. Nyatakan dari mana dapat tag ni
~ dr sapa lg kalau bukan Izah Antu Muffin :)
updated: juga dapat dr Ummi Home Sweet Home
dan Mas Duniaku .... tq :)
updated terkini (16.2.11) : dpt lagi dari Ayu Safieza

3. Listkan 5 blog yg menjadi favorite serta sebabnya-
~ tang ni yg payah nak beritau.. sbb kebanyakkan blog yg K.Nor suka skodeng, dah ramai yg kena tag. Antaranya blog CMGebu, HanaMemories, Ummi Kuantan, Ayu S'pore, Mas Duniaku, K.Anim@My Kitchen, TTM pun dah kena tag.. Ingat nak taq Rima S'pore, pun dah kena tag di Che Mat gak.. ermmm sapa lg la ya...
Ok.. dah abis belek, dah abis selak, dah abis pikir.. Mana2 yg tak tersenarai jgn kecik ati ya.. Kalau boleh nak letak lebih banyak blog2 lain tp dah dimintak 5 jer. So calon2nya ialah.. eh jap, dia suruh beritau sebab2 suka ke blog2 ni kan.. sebab2nya adalah.... blog dia org ni mmg best, paparkan menu yg best2 belaka.. (blogger masakan mesti nak tengok masakan best2 gak kan.. hehe) Semuanya ramah tamah (terutamanya HaSue.. heeeeee... ) dan baik hati..







4. Tag ke blog tersebut dan tinggalkan link.
~ done

Izah, dah siap. Tag pun dah jawab gak.. Harap puas hati ya.. abis utang :)


~~~~~~~ X ~~~~~~~


Yang ni pulak award dr Del@Deliah's Deli yg dah lama bg tp tak amik2.. Ampun ya Del, alang2 dah buat n3 utk award dr Izah, letak sekali la ya award dr Del ni.. Mekasih banyak2 Del.. mmmmmuah!


Disebabkan Del dah bagi award ni pada ramai blogger2, jadi rasanya K.Nor tak panjang2kan lah pada yg lain kan.. Apapun mekasih sekali lg ya...


10 comments:

  1. wakakaka..kak nor dah jawab tag izah...
    mas tengah memikir nak tag sape lagi...
    semuanya best2.....masing2 ada tarikan tersendiri...

    ReplyDelete
  2. ya lah nor,akak pun masih dok pikir lagi.ingat nak tag nor.izah sendiri pulak dah tag.isshh..fenin..fenin..ana sudah fenin lah..minum air roselle dulu lah..ooppss..nnti nak post entri air roselle.sedap minum masa musim panas nih.syg nak minum selalu.jauh dtg nya tu.:)

    ReplyDelete
  3. maceehhh kak nor..tersipu malu si amatur ni bila sifu yg dikata merangkak tu tampal award..eh kalau sifu merangkak, kompom saya menyusurkan..cam baby blum merangkak tu kita panggil menyusur ke? mcm ulor je..hehe..


    mekasih kak dan pandan muka HASUE..WAKAKAKA gelak jantan..

    ReplyDelete
  4. Salam Nor cayang. Baru balik dr opis terus on pc dpt award lah pulak. Maceh sebab Nor ingat kat Along tapi blog Along tu tak ler sehebat mana pun, setakat kongsi apa yg ada kat dapur tu jer.... mmmuah2 lebiu so much! Hug2 dari Liana.

    ReplyDelete
  5. salam k.nor
    inilah saat indah berblog...
    rasa dihargai dan ramai teman....

    ayu pun suka kak nor....!!!

    ReplyDelete
  6. Nor, amik gak tag yg serupa kat dapur Ummi..hehee...kita punya duk dlm kotak draft lama sgt...terlupa nak publish..adeeiii

    ReplyDelete
  7. mas >> tak leh simpan lama2 kang izah majuk lak..hehe.. akak pun fenin nak pilih blog mana, sbb banyak yg best2 kan.. dah la ramai yg dah kena tag :)

    k.anim >> air roselle? hehe dpt dr mana la tu ya..

    pikir jgn tak pikir, tp jgn sampai darah tu naik ya.. :)

    izah >> kalau org ganu panggil heret dada.. atau ada yg panggil nyusur kan..

    alaaa.. jgn ler.. akak pun banyak lg yg nak belajar nih.. sama2 kita belajar ya..

    dah cakap ke hasue kat fb td yg dia kena tag.. dia tunggu trafik tak jam baru dia buat hehe

    ReplyDelete
  8. along >> apa tak best nyer.. mmg nor sentiasa skodeng blog along tiap kali along update cuma tak tinggal jejak jer hehe

    luv u & liana too.. kiss gud nite utk liana ya.. :)

    ayu >> salam ayu.. mekasih !! aduhai, terharu ler.. sayang ayu..

    tu la, bila jd blogger ni dpt ramai kenalan yg boleh dipanggil kawan dan ada yg boleh dipanggil sahabat.. mekasih sekali lg dr k.nor :)

    ummi >> haha.. kena gak ya.. tq.. tq.. nanti nor masukkan sekali dlm n3 ni yaa... :)

    ReplyDelete
  9. salam kak nor..Tq sebab sudi terima tag ni. Selalu ternampak nama blog kak nor ni di mana2. Bila saya klik hari ini, rasanya saya pernah masuk secara tak sengaja melalui google searh (header tak berubah).

    Insyaallah, saya akan jenguk setiap blog yg ditag walaupun beranak-pinak banyak kerana tag ni, kerana setiap blog yg ditag punya isi tersendiri. kalau tak, tidaklah jadi favoritekan.

    Tq sekali lagi kak nor, mohon maaf jika saya agak menambah kesibukan kak nor...salam kenal.

    ReplyDelete
  10. adzriel >> salam adzriel.. terima kasih kembali.. wahh.. k.nor lain kut.. k.nor ni mana ler pemes gitu.. hehe.. insyaallah header tu tak berubah sbb sinonim dgn secubit garam kan..

    mekasih dr k.nor sbb sudi letak link SG kat bloglist blog azriel tu.. tak per.. komen jer.. insyaallah k.nor jawab antara cepat dan lambat jer :)

    ReplyDelete