f Secubit Garam: Special Ciskek Utk Azura Rahman

N3 Terkini

Saturday, February 19, 2011

Special Ciskek Utk Azura Rahman

Semalam Zura ada request nak tengok potongan dalam Tripple Strawberry Cheese Cake yg K.Nor buat pada hari Khamis baru2 ni. Memang mula2 tu tak shoot pun gambar ciskek yg dah dipotong sbb masa tu kelam kabut nak berbuka puasa. Lepas dah berbuka tu, rasa malesss la pulak nak shooting. Dah Zura nak tengok jugak, ptg smlm K.Nor potong dan shoot la sekeping dua gambar untuk tatapan Zura dan juga pada sapa2 yg lain yg nak tengok bahagian dalam ciskek tu.


Ikhlas cakap mmg K.Nor tak pernah buat ciskek yg menjadi sket gini. 1st time buat dulu (lama dulu, rasanya dah 2 tahun kut) tak menjadi langsung. Lepek jer. Tu yg fobia nak buat lagi. Tambahan ahli dlm rumah ni kurang pulak dgn ciskek yg jenis chilled (non baked), Tambahan pulak cik abg abg aritu pun tak minat langsung. Makin membantutkan semangat nak buat ler. Ntah camna si anak dara yg duk request sgt nak makan ciskek gini. Tapi kali ni bila dibuat, masing2 termasuk Naim pun duk hadap sama. Masing2 kata sedap dan menjadi. Bagi K.Nor menjadi utk org amatur dlm ciskek ni la..alhamdulillah.. Bagi yg dah pro tu, rasanya outlook dia tak la perfect. Tak kisahlah.. asal org dlm rumah ni semua hadap dgn berselera, hilang penat dan fobianya kan..

Special utk Zura :)


14 comments:

  1. amboiii kak nor..
    tak tahan betul tgk kek tu..
    yg cheese tu mmg kena lebi ye kak..

    ReplyDelete
  2. Cantiknya cheesecake kak nor. Terliur saya,..huhu

    ReplyDelete
  3. wahhhhhh..sedappppnya..
    ada lagi ke kak..nak ngendeng ni..he..he..

    ReplyDelete
  4. aik kak?utk kak zura jer?ooo..sibbaik ada ujung tuh lagi..ahaks..
    ni tayang sedap2 gini baik xyah tayang kakkkk(x puas ati sbb x dpt mkn)...hishhh..macam nak berpuasa dari berdiet jer bila nengok kek cis ni..hukhukk..

    ReplyDelete
  5. perghhhh tak thn nengok cis kek yang memang perfect dan mabeles ni kak Nor...byk kali akak ulang tayang ni memang tergugat iman dh ni...baru jer nk mendietkan diri ni...hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum,,,
    K nor pada pengamatan saya kek ni mmg nampak cukup prefect. Tahniah yea.

    p/s: lain kali kalau nak buat lagi habaq yea.

    ReplyDelete
  7. slllrrrpppp..yummy..sy sbnrye x suke mkn cheese..bl tgk pic ni sy mengidam la kak..adess..sabarkn aje la..6t kuar bb sure tangkap leleh sampi umo 1thn ni..huhhuh...

    ReplyDelete
  8. uwaaaaa... 1st rasa bangga sbb kak nor tlg potong slice cake tu utk zura.. toce toce..

    2nd rasa sedihhhh.. sebab yg 1 slice tu ler buat ku rasa telan air liur.. x dapek nk merasa.. terpaksa la print and tenung je la hari2..

    oh kak nor.. kalu lah KT dgn KTN 1/2jam je.. mau zura terjah umah akak semata2 utk 1 slice ciskek tu je.. huhuhu..

    ReplyDelete
  9. T.kasih K.Nor bersusah payah untuk Zura, kami semua pun dapat tengok gak.
    Keep up the good job, semoga lain kali bila buat jadi lebih cantik dan sedap;-)

    ReplyDelete
  10. nurkass >> k.nor mmg lebihkan sbb loyang k.nor besar sket

    yus >> cantik ke? akak tak pandai buat ciskek ni yus .. :)

    mama hanim >> bg ciskek lover mmg cukup menggoda kut :)

    ReplyDelete
  11. mas >> dah abis la mas.. lain kali lak ya :)

    sue >> dah tu , k.zura yg request semalam akak offer utk dia jer la :)

    nieza >> kita ngap dulu lps tu kita diet la.. hehe

    ReplyDelete
  12. sam >> dlm gambar jer kut sam.. luarannya tak la perfect lg sam tp bg amatur cam akak ni kiranya dah cukup ok la.. alhamdulillah.. cuma harap2 dpt lagi cantik lain kali :)

    aufi >> peknen ke? siannyer.. kena cari kat SR la kut :)

    zura >> wahhh melalalk la pulak :)

    kalau zura print dan tenung hari2, gerenti berat badan tak naik.. hehe

    kalau dekat mmg k.nor call zura ajak makan :)

    shashacatering >> mekasih kembali.. insyaallah.. harap2 lain kali dpt buat yg lebih baik lagi .. mekasih :)

    ReplyDelete
  13. knor bestnye ciscake,,cantik sgt pic,.,mcm sedap...tp takut nk mkn selalu kan naik badan ziey..

    ReplyDelete