f Secubit Garam: Mini Gadering @ A&W, Pantai Batu Burok

N3 Terkini

Thursday, February 3, 2011

Mini Gadering @ A&W, Pantai Batu Burok

Wahhhhaahhhaaaaa... penat seh... Dah nak tengah malam baru boleh update kisah gader2 petang td. Adik2 blogger yg lain dah ramai yg update gambar2 gader td, K.Nor baru jer nak berlabuh montot dpn PC. Lepas balik dr mini gadering tadi, K.Nor dan cik abg ke rumah MIL di Manir, jenguk2 kejap sbb esok ada kenduri pertunangan adik bongsu suami. Balik pun dah hampir nak Maghrib, terus masuk dapur godek mee mamak utk dinner. Pastu godek pulak 2 adunan puding utk kenduri esok.. hu hu... ni baru jer settle semua kerja. Dalam hati duk teringat nak post n3 gadering ptg tadi.. sabar aje la...

Tetamu VVIP :)

Ok la.. kita balik pd mini gadering tu ya.. Smlm dpt sms dr Ben yg beritau ada blogger nak buat mini gadering kat PBB. Mulanya duk pikir kat mana lah PBB tu, rupa2nya Pantai Batu Burok.. hehe.. Lepas tanya masa dan tempat, K.Nor dan cik abg decide nak join sekali. Bukan senang nak buat gadering sama2 blogger area K.Trg ni kan. Lagi pun tetamu VVIP datang bukannya sokmo.. hehe

Tengahari td cepat2 masak Nasi Daging & The Gang, pastu lunch dng anak2, terus siap2 dan masukkan n3 nasi tu. Contact Waniey dan menuju ke A&W Pantai Batu Burok. Ben sms lg dah ada sebahagian blogger yg dah sampai. Ingatkan tak ramai blogger area K.Trg ni, rupanya ramai la jugak. Lebih kurang pukul 3 ptg majlis start dgn sesi perkenalkan diri setiap blogger. Pastu Ben amik alih dgn beri banyak tip ttg blogging. Bukan main kusyuk adik2 blogger duk kutip tip2 dr Ben.. Bukan senang nak dpt ilmu direct dr blogger hebat tu.. hehee...

Ok lah.. Kita layan sedikit gambar2 dr mini gadering tadi. Tak leh nak post banyak2, tak larat nak pilih :) Mana2 blogger yg K.Nor tak post gambar secara solo tu maaf ya, sbb cameraman tak shoot setiap sorang. Kalau nak amik gambar2 yg K.Nor post ni, dipersilakan.. Dan terima kasih buat semua yg hadir petang td, mmg happening sungguh sampai Ben pun siap bagi 5 bintang, kan Ben :) ** part yg paling best dpt jumpa tok esah.. hehehee..










Blogger2 yg hadir:

Abg Tolahah : http://tolahah.com/
http://baliklah.blogspot.com/
credit to Norfa, tq :)
** pd yg hadir td, kalau nama dan link tak ada kat sini sila tinggalkan nama dan link kat komen ya.. tq..


20 comments:

  1. bestnye, nyesal x balik unisza awal...

    ReplyDelete
  2. kalau saya ader kat kg teringin gok tu..nok gather2

    ReplyDelete
  3. peeh...k,nor..terbaiklah pic2 nie

    buat kenangan sampai cucu cicit leh kenal member2 blogger....

    salam ziarah dan salam muhibbah kepada blogger di terengganu..

    ReplyDelete
  4. thanks kak nor...mini gathering petang tadi memang best ;)


    harap2 lain kali mini gathering sama-sama blogger ganu lain pulak :)

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat gader2 ngan Ben tu... banyak kolek tips ya... share sikit kat sini boleh?...

    ReplyDelete
  6. akak, yaty minta izin nak copy gambar akak ni ye :)

    ReplyDelete
  7. hahah, kak nor, kenapa part paling best dpt jumpa tok esah??? ehhehehe malu lah!!! ahaha


    neway, TQ sudi join.. nak kena minta gmbr kat abg talahah ni, lawa!!!

    ReplyDelete
  8. Oleh sebab saya datang lambat, link takde dalam list. hehehhe.

    http://baliklah.blogspot.com/

    Dapat kenal gak kak nor and suami :)

    ReplyDelete
  9. hahahhaha...tetiba aje budak baju oren datang dgn baju kurung..aiseh....segan plak jadinya..hahahhaahha

    ReplyDelete
  10. nak curi pic ni... hehe...

    best gather tadi...
    moge ade lagi..
    wat besau2 lak pasni..

    salam kenal dari budak baju coklat.. hee

    ReplyDelete
  11. Seronoknyer gader2 ramai2...jeles niii..... bila laa mwana dpt join..next time ...Insyaallah.

    ReplyDelete
  12. best kan gader2 cni..hehe..dapat jumpa ben ashaari dengan rakan2 blogger..

    lain kali kita plan lagi..hehe

    ReplyDelete
  13. Tahniah atas kejayaan korang... moga bro tak kedekut ilmu bila ada jemput khas dlm gathering besar...

    ReplyDelete
  14. salam, kak nor. thanks. seronok jumpa semua. next time bleh gader2 lagi kan. CikWan mintak izin nak copy gambar. =)

    ReplyDelete
  15. kak..wani mitok ijin yo..amik gambo gader2nih yo..huhuhuh

    ReplyDelete
  16. as salam semua..

    ayuni >> ooo study kat unisza ya.. :)

    mya >> yr welcome mya :)

    cikgu nor >> boleh aje.. hehe

    ayu >> mekasih ayu.. mmg seronok jumpa dia org.. semua muda2 belia.. akak dgn abg jer yg tuo hihihi

    miss yaty >> insyaallah.. kalau buat lg boleh gader2 lg :)

    ReplyDelete
  17. as salam >> ampun k.rose, nor tak dengar sgt sbb duduk jauh sket dr ben. nor duk sembang dgn wife ben jer hehe

    miss yaty >> silakan yaty :)

    tok esah >> haha.. mesti la, tak sangka jumpa gak dgn tok esah yg muda belia nih.. amik jer la nak gambar2 ni, no hal :)

    aiydalela >> nanti k.nor update ya.. thanks :)

    nieza >> yep, alhamdulillah mmg meriah :)

    ReplyDelete
  18. waniey >> hehe.. mmg lain dr yg lain.. heheheheh

    tak per.. cool ya.. :)

    line putih line hitam >> haipp curi2 tak main ya.. amik boleh.. hehehe.. amik lah dah bg izin pun tu kan.. :)

    insyaallah.. kalau ada buat lagi beritau la.. kut2 boleh join :)

    mamawana >> insyaallah.. jika diizinkan :)

    iqbalhakimi >> mmg best.. tp part tak best, akak dgn abg yg paling tuo hehe

    mahamahu >> mekasih, credit utk norfa tu, kita org berdua just join jer, tu pun bila ben sms beritau :)

    wan >> salam wan.. mekasih kembali sudi sembang2 dgn akak :) insyaallah, kita jumpa lg ya..

    waniey >> boleh aje :)

    ReplyDelete