f Secubit Garam: Menu Hari Ni

N3 Terkini

Tuesday, February 8, 2011

Menu Hari Ni

Sekadar menu ulang tayang..

 Asam Pedas Ikan Patin


Kacang Panjang Goreng & Hati


11 comments:

  1. salam k.nor
    best ni..hihihi...2 hari lepas saye dah try ayam grg berempah k.nor tu,mmg mabeles=)hubby suke...saye pom suke..hiihi..saye buat banyk,simpan dlm esbok=)half grg,half lagi bakar..nyum nyum=)tq k.nor share resepi..

    ReplyDelete
  2. sedapnyaa. rs mcm nak masak utk hari ni la

    ReplyDelete
  3. kak nor...tompang lunch sini bolehhh..
    mas tak masak pun ari ni.....
    anak2 mkn kedai mamak ari ni...
    sibuk sikit la pagi ni...
    tu yg bru menyibok kat sini..he..he...

    ReplyDelete
  4. sedapnya...ikan patin...lama x mkan. feberet nih. skrg mahal tak ikan patin?

    ReplyDelete
  5. salam Kak.Nor...
    nak join Mas makan sama...boleh ka?

    ReplyDelete
  6. salam kak Nor...
    menyelera sungguh... aduh!! lapar terus perut kalau singgah sini...

    ReplyDelete
  7. zawani >> k.nor mmg suka buat ayam goreng berempah gitu, simple dan anak2 suka.. mekasih sudi cuba ya..

    saveme_zero >> silakan.. slmt memasak :)

    mas >> dah lewat petang ni, kiranya dinner ajer la ya.. jap ek nak panaskan lauk2 dan nasi :)

    ina >> mana ada barang2 tak mahal, semua dah naik harga :)

    mr mama >> boleh2.. jap nak amik air basuh tangan dulu :)

    ita >> heeee yer la tu, ita masak pun apa kurangnya :)

    ReplyDelete
  8. salam kak nor...suma lauk sedap..paling sedap asam pedas tue..my fav...

    ReplyDelete
  9. rania >> salam .. k.nor pun makin suka dgn asam pedas lately :)

    ReplyDelete
  10. klu ada asam pedas..leh bertambah makan kak...igt dulu masa sekolah2 tambah nasik smp 3 kali..sedap sgt mak masak..hehehe

    ReplyDelete
  11. Assalam kak Nor, lambat lak singgah dapur akak ni...sure menu sedap pun dh abis..btw jamu mata jer lah mlm2 ni...hehe

    ReplyDelete