f Secubit Garam: F.N.O 2

N3 Terkini

Thursday, February 3, 2011

F.N.O 2

Hehehe... kita main short form lg arini, aci tak? Utk n3 ni jer rasanya, kang ada yg meluat pulak.. :) Sebenarnya smlm Family Nite Out lagi sempena meraikan birthday si hero bongsu yg ke 12. Kita org gi keluar dinner kat Pizza One, Batu Buruk. Ni la tempat kita org selalu pergi kalau terasa nak makan pizza (kes si emak tu yg kurang rajin nak buat hehe) Pizza One ni milik sepasang suami isteri yg menjual hidangan western, rasa pizza dan masakan lain tu alhamdulillah.. memenuhi selera anak tekak K.Nor sekeluarga. Mungkin pada yg lebih gemar makan kat "pondok pizza" rasa pizza kat Pizza One ni biasa2 jer.. Bagi K.Nor ni alternatif yg lebih baik utk mencari yg halal disamping membantu org kita maju dlm bisnes.

Jom layan gambar2 F.N.O kita org :)..




5 comments:

  1. kak nor.. pizza one ni kat foodcourt batu burok ke? yg menghadap ke laut ke yg menghadap ke traffic light? nak pegi la. hehe saya xgemar ke pondok pizza tu hehe.

    kalau balik rumah mertua kat KT sure teringat kat kaknor. husband siap ckp MEH KITA G RUMAH KAKNOR, MESTI DIA MASAK BEST2 hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. kasih ibu..melayan si teruna tu..seronok tengok ..

    ReplyDelete
  3. as salam kak..
    sepanjang saya duk ganu ni kak..xthu lak saya ada pizza one ni...

    thanks akak for the info..
    dia bukak malam je ke?
    or petang2 dah start bukak?

    ReplyDelete
  4. vagg >> betul tu, kat food court, ngadap taman org jogging tu.. kedai dia kat tengah2 (corner lot)

    k.nor mmg dah lama tak masuk pondok pizza tu hehe

    haha.. yer la tu, main terjah2 akak serve air teh o jer kang :)

    suri >> biasa la tu, sesekali :)

    shida >> rasanya start petang, sbb owner dia tu (si suami) kerja gomen :)

    waniey >> hehe..

    ReplyDelete