f Secubit Garam: Gangguan Sementara

N3 Terkini

Friday, February 4, 2011

Gangguan Sementara

Salam semua...


Di sini, K.Nor amik kesempatan (sebenarnya disuruh hehe) nak maklumkan yg Tolahah.com tak dapat dilayari buat sementara waktu atas sebab2 yg tak dapat dielakkan. Ada sedikit masalah dgn server (dah 2x berlaku, tanpa peringatan apa2). Nak ngejas pun tak boleh sekarang ni disebabkan pihak dia org masih dlm cuti raya cina. Insyaallah akan kembali on air dlm masa terdekat (dlm perancangan nak tukar server lain lepas ni). Bagi yg nak berkomunikasi atau nak bertanya tentang fotografi boleh lah layari Explore Terengganu atau kat flickr beliau. Terima kasih... (bang... bagi upah!... hehee)


2 comments:

  1. ingatkn announcement suh dtg beraya ke umah td kak..hehe...
    comel jek part mintak upah tuh..ekeke

    ReplyDelete
  2. sue >> ish... akak tak buat open house ler.. syhhh .. jgn kuat2.. kang diupah benda lain.. hahahahha

    ReplyDelete