f Secubit Garam: Mee Bandung Instant

N3 Terkini

Sunday, January 2, 2011

Mee Bandung Instant


Ingat lagi Mee Bandung segera keluaran Agromas yg pernah K.Nor tayang dulu? Tak ingat ek, ok boleh klik kat SINI. Ni la penyelamat time kelaparan dan time tukang masak males nak masak beria2. Campak udang, sayur dan telur sebiji. Pastu nak makan, tabur hirisan cili merah.. Alhamdulillah.. kenyang perut yg berkeroncong hehe..

5 comments:

  1. salam kak nor, sedapnya...memang my fav ni kak...senang ler ada yg instant punya kan...kat sini kena buat sendiri jugak la..:)

    ReplyDelete
  2. kak nor, mas klu mee bandung memang suka sangat..terliur ni..nak semangkuk boleh..

    ReplyDelete
  3. salam kak

    pia penah buat,hihi

    gmbr xde..sorry

    ReplyDelete
  4. nieza >> ni pun 1st time k.nor beli yg instant, biasanya kalau nak makan kena buat sendiri gak :)

    mas >> amik yg tu la mas, nak buat lain dah abis stok mee instant tu :)

    PPL >> jom makan :)

    pia >> salam pia

    ish3 apasal tak snap :)

    ReplyDelete