f Secubit Garam: Cheesy Stick

N3 Terkini

Wednesday, January 12, 2011

Cheesy Stick


Mintak ampun ya.. roti ni dah tak berbaki. Cheesy Stick ni K.Nor buat sekali dgn Roti Keledek Marble. Lupa nak letak sekali dlm n3 tu.. Dari satu adunan doh tu, K.Nor bagi 2. Separuh buat Roti Keledek Marble dan separuh lg buat Cheesy Stick. So layan mata aje la ya.. kesemuanya dah selamat dihadamkan.. hehee


8 comments:

  1. mmm..mmm...mmm... mm...pemenangnye......Secubit Garam...dok dang kejor entry kaknor...tak kelip2 tgok cheese stick tu......err....dah selamat kot...muehehehe..:P

    ReplyDelete
  2. salam....kak nor, kalo saya g kedai roti mesti beli cheese stick....sedap...

    ReplyDelete
  3. xmampu berkata ape2 bila tengok cheesy stick nih... mie sgt suka!!!! kalau g bakery mesti beli nih.. kak nor, adunan tu just bentuk jadi panjg2, pastu tabur gula n cheese eh ats die???

    ReplyDelete
  4. ayu >> ni acara anugerah apa la pulak cik adik sorang ya.. ish.. ish.. ish... hehe

    mmg dah selamat :)

    noor >> cheese stick ni kegemaran si bongsu k.nor.. anak2 yg lain pun suka gak :)

    mimiey >> yep. mie gelek2 doh jd panjang. letak atas tray. biar naik 2x ganda pastu parut direct cheese atas doh yg dah naik tu. pastu kalau mie suka boleh tabur gula pasir sket atas tu dan bakar hingga masak.. mudah jer kan :)

    ReplyDelete
  5. pia >> salam pia.. aikk.. majuk la arini.. nanti k.nor buat lain ya.. :)

    ReplyDelete
  6. Slm kak nor,nak tanya kak nor guna cheese jenis yg mcmna utk cheese stick nih.?

    ReplyDelete
  7. zaliedana >> salam.. k.nor guna cheddar cheese yg dlm bentuk bar tu (brand kraft kalau tak silap)

    ReplyDelete