f Secubit Garam: Puding Laici

N3 Terkini

Thursday, January 13, 2011

Puding Laici

Puding Laici, anyone? Self service ya.. tuan rumah ngantuk sungguh.. Mata dah kuyu jer.. Letih benor arini.. Dari pagi sampai petang belum rest lg ni.. Aktiviti cukup padat sampai ke lewat petang. Haa... bawak anak2 keluar shopping lg. hehe.. Tp bukan banyak pun barang yg dibeli cuma seronok sbb dpt keluar sama2 dgn semua anak2. Cik abg awal2 lg dah keluar dgn geng foto dia.


Ok la ya.. layan mata jer la dgn Puding Laici yg sedap ni.. Dahramai yg kena virus Puding Laici ni kan.. sampai dah terberanak mcm2 versi. Ada versi Puding Buah Naga, Kiwi, Longan, Strawberry.. ermm Che Mat, aritu kata nak buat versi Puding Durian, tak menjadi lg ek... hehe..


Daaaaa... jumpa pg esok lak ya... Tak larat dah nak masukkan menu dinner mlm ni.. Tayang pg esok jer la.. :)

10 comments:

  1. Ish3 bila intai dapur k nor geram di buatnya. Semua yg dimasak menambat selera. Bila le boleh merasa semua nye ye. Kalu macam ni le gaye nye alamatnya hujung bulan ni boleh tambah 2kg lagi. Tidakkkkkkkk.....

    ReplyDelete
  2. kak Nor, dyg dtg ni...tumpang makan puding laici sedap tu. boleh tak??...hehe...

    ReplyDelete
  3. cedap cedap...kak nor, nak cikit

    ReplyDelete
  4. Salam KNor...Lin Baru Jer Nak Buat Puding Laici..Dah Kuar Kat Sini Rupanya...Ahaks..

    ReplyDelete
  5. Rajinnya kak Nor, buat puding laici lak...sungguh menggoda la...sedapnya..:)

    ReplyDelete
  6. sedapnya puding laici, mas pun dah bnyk kali buat....
    jadi teringin lakkkk...

    ReplyDelete
  7. sal >> dah makan jgn lupa excersice baru la berat tak bertambah :)

    dayang >> kalau utk dayang , anytime! :)

    hani >> nganga mulut, nak suap ni.. satu sudu cukup dah kan.. lagipun hani mintak sikit jer kan.. hehe

    ReplyDelete
  8. lin >> salam lin..

    ehh yer ke? heheh kiranya k.nor dpt firasat dah smlm kut hehe

    nieza >> salam nieza

    sebelum ni hujan jer kan ni dah start panas balik. tu yg rasa nak memuding :)

    mas >> jom memuding mas :)

    ReplyDelete
  9. nak buat lah nti...asyik2 nti bile nak buat ni...hihi

    ReplyDelete
  10. pia >> bila agaknya dpt buat tu ya.. hehe

    ReplyDelete