f Secubit Garam: Bubur Kacang

N3 Terkini

Monday, January 31, 2011

Bubur Kacang



Jom layan bubur kacang pulak ya... Lama tak buat ni. Kali ni buat letak gak isi durian tp letak dlm mangkuk jer. Tak masukkan sekali dlm periuk masa memasak bubur kacang ni. Ni sbb Along kurang suka makan bubur kacang yg ada letak durian. Jadi jalan mudah, tenggekkan ajer isi durian tu dlm mangkuk bubur kacang bg sapa2 yg nak.. senang citer kan.. :)

7 comments:

  1. wah bubur kacang berdurian pula kak nor....sedapnya! best kan kalau layan bubur ni time sejuk2 ni..:)

    ReplyDelete
  2. menyelerakan kak..lagi2 ada durian :p~

    ReplyDelete
  3. Assalamalaikum..
    K nor nak 2 mangkuk ye. Yang ada durian punya.

    ReplyDelete
  4. Saya paling suka bubur kacang yg diletak durian atau nangka, memang sedap

    ReplyDelete
  5. sedapnya bubur kacang...lama dah tak buat....
    kak nor..nak semangkuk....

    ReplyDelete
  6. baru je makan bubur kacang 2 3 hari lepas. best! :)

    ReplyDelete
  7. salam nieza, del, sam, k.aidah, mas dan aiydalela.. semua dah jadi baja, lain kali lak ya... hehe

    ReplyDelete