f Secubit Garam: Haus? Nak Minum?

N3 Terkini

Wednesday, January 19, 2011

Haus? Nak Minum?

Haus tak? Pekena air berais time panas terik ni best kan.. Tapi tuan rumah kurang sket bab air berais ni, seteguk dua boleh la... Lebih suka minum air suam2 panas. Lagi hilang dahaga dr minum air berais. Kalau buat air berais pun utk jd habuan ahli dlm rumah jer juga utk tetamu laa..

Jemput minum... :)

Jom pekena Jus Kasturi Asam Boi. Sangat2 menyegarkan anak tekak ni..

15 comments:

  1. kak nor, kecur mas tengok air limau tu......tmbh ada asam boi...sedappnya...nak segelas kak...sebab klu minta byk pun dapat segelas jer...he..he..

    ReplyDelete
  2. perrggh!..terangkat ni k.nor..nak2 tengah panas2 baru balik keje..hehe

    ReplyDelete
  3. air tanak! nak limau kasturi seguni jer! tuko ngan stoberi! hahahaha

    ReplyDelete
  4. haus ni!!..cepat kakNor! nak dua gelas!!...fav lagi tu....hehe

    ReplyDelete
  5. nor..kalau air asam boi limau kasturi ni..terus tekak akak pun haus..
    sedap tu..

    ReplyDelete
  6. K.Nor nak segelas...ais kurang yaaa...he3x...

    ReplyDelete
  7. kak nor..
    adeh..adeh..orang demam kalau pekena ais..mau tak bangun 3 hari 3mlm..
    hehehehe..but, ayu kalau sihat, suka cari air yang masam2....macam asam boi tu..tapi suamlah..heheheheh

    ReplyDelete
  8. ada lagi ke air tu kak nor? dah kecur dah ni ;-)

    ReplyDelete
  9. mas >> pandai pun.. nah segelas jer ya.. :)

    wan >> haha best kan.. sejuk nyaman anak tekak :)

    pia >> salam pia.. betul2 :)

    hana >> haha..masa akak duk ngarang tu ingat nak ngusik gak, nak offer seguni limau kasturi buat mek jepun.. :)

    ReplyDelete
  10. dayang >> wah dayang.. 2 gelas ek.. nanti k.nor letak atas meja dayang ya.. :)

    k.erna >> mmg best kan air ni kak :)

    mr mama >> wahh bagu2 mr mama, kurang dgn ais ya.. :)

    ReplyDelete
  11. zarin >> dah tengah malam ni zarin, tak yah minum la ais2 ya.. esok pulak ya.. :)

    aiydalela >> dah lewat malam!! gi dapur minum air suam ya.. hehe

    ReplyDelete
  12. wah...xminum lg dah rase sejuk tekak ni..hihihi...saye sakit dlm mulut kak nor,ulcer dekat lelangit..huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. alamak kak..tgk nih tetiba tekak jadi haus...sedapnya ada asam boi lagik..

    ReplyDelete