f Secubit Garam: Sup Tulang

N3 Terkini

Friday, January 14, 2011

Sup Tulang

Ni menu dinner semalam. Dah lama tak makan Sup Tulang gini. Buat extra pedas dan perahkan limau nipis lebih sket utk rasa masam2.. enak sungguh! Habis 4 paket roti bantal sekali hadap dek 6 org sekeluarga ni.. hehe


Nak resipi? Sila klik kat SINI.. Hari Jumaat kena masak awal2, biasanya the heroes lunch sebelum ke masjid. Jumpa lagi... :)

7 comments:

  1. bestnya sejuk2 ni dapat mkn sup tulang....nak semangkuk....
    haaa...mesti dah abisss...balik la....

    ReplyDelete
  2. kat rumah ni pun dah lama tak buat sup tulang..kat pasar mlm je jumpa..lama jugak dah tak ke sana.sedap ngirup tu..makan roti je ke kak nor dinner?

    ReplyDelete
  3. Salam kak nor

    sedapnya sup tulang..kat sini susah nak cari org jual daging fresh..terpaksa menjamu mata ngan sup kak nor je lah..

    ReplyDelete
  4. sedap tu mkn sup tulang mlm2...nak2 kalau cuaca sejuk je...pedas..masam...uwaa sedapnya.

    ReplyDelete
  5. mas >> bai bai mas.. sambil lambai2 lg nih .. hihii

    izah >> yep, kalau makan utk dinner makan tu jer la.. tu yg sampai abis 4 pack roti bantal :)

    suri >> slmt menjamu mata :)

    suzi >> mmg sedap.. complete rasa, ada pedas dan masam.. perghh syok abis :)

    ReplyDelete
  6. salam kak

    gandingan hebak roti dan sup tulang :)

    ReplyDelete
  7. pia >> salam pia.. mmg la, disitu ada sup tulang disitu gak ada roti.. roti bantal lg tu hehe

    ReplyDelete