f Secubit Garam: Nasi Goreng Ayam

N3 Terkini

Tuesday, January 11, 2011

Nasi Goreng Ayam

Menu of the day... Nasi Goreng Ayam.... Tak ada idea nak mengarang kes mata dah kuyu. Ngantuk sungguh rasanya.. Penagan ubat la ni kut... Layan gambar aje la ya.. Sapa2 yg nak resipi Nasi Goreng Ayam boleh klik kat SINI dan utk Sos Pedas boleh klik kat SINI.. Tuan rumah nak layan mata kejap ...


14 comments:

  1. yang ni boleh sabar....he..he..nnti2 nak buat lagi nasi goreng ayam ni...sedappnya...

    ReplyDelete
  2. sedapnya nasi ayam goreng, nak buat juga nanti..macam best lah ..memang bestlah tu kan Nor, kalau tak tak buat lagi kan...heheh

    ReplyDelete
  3. selamat beradu kak nor..rehat jgn tak rehat...

    ReplyDelete
  4. xsihat ker k.nor?rehat2 yer...:)

    ReplyDelete
  5. tuan rumah ooo tuan rumah...apa tido ptg2 nih..tetamu dtg dari jauh ni buat le air cepat..lepas makan nasi ni tlg goreng keropok lekor pulak ya..
    sedap betul nampak nasi tu..

    ReplyDelete
  6. shhhh! tuan rumah tido..jom kita pekena nasi goreng nih! :p~

    ReplyDelete
  7. salam kak, tuan umah tido kita layan diri lah yer...ada lagi ke nasi ni?..hehe laparla pula nengok nasi goreng ayam ni..sedapnya..

    ReplyDelete
  8. alahai sdapnyaaa... kaka Nor nasi ayam goreng

    ReplyDelete
  9. Haishhh...betul2 menggoda ni!!! Lapar pulak...;)

    ReplyDelete
  10. mas >> mmg sedap kan mas.. dah buat jgn lupa post kat sini sket ya.. :)

    ayu >> anak2 suka ni ayu, simple jer.. :)

    izah >> camna nak rehat, ada kecoh2 td kat dapur hihihi

    zila >> lalok kes ubat la ni zila :)

    ReplyDelete
  11. k.anim >> camna la tuan rumah nak tidur bila ada org jauh duk melaung2 nih.. ish3.. hehe

    amboi2.. bagusnya permintaan ya.. sib baik dlm freezer ada kropok lekor kejung :)

    del >> ish3.. ngedap dapur akak ya.. patut bunyi keletung keletang td hehe

    nieza >> haaaaa... ni sorang lg ya.. makan pandai ya.. pinggan tak basuh ya.. haipp!! biasa dia.. hehe

    ReplyDelete
  12. ady >> lorr dah jadi kaka lak ke? kaka ni football player kan.. hehehe

    try la nasi ayam goreng ni, sedap :)

    love >> wahh love, dah BW ek.. happy to see u here ..

    belum dinner ke love :)

    ReplyDelete
  13. kak nor...resepi ni mmg sedap giler...nak2 sambal die tu..pergh.................

    ReplyDelete
  14. waniey >> ooo dah buat ya.. puas hati kan :)

    ReplyDelete