f Secubit Garam: Nasi Ayam lagi?

N3 Terkini

Tuesday, January 4, 2011

Nasi Ayam lagi?

Memang tak jemu wat Nasi Ayam tambah lg ni pebret anak2.. Dah melekat dgn resipi Nasi Ayam Ipoh Quinie MyR ni. Suka dgn bau dan kesedapan nasi dan sos kicapnya. 


Tak yah cakap panjang2 la ya.. nak out lak ni.. Nak gi dating :) Sila la jamu mata dgn menu ulangtayang ni ya.. hehe   Izah, nak ikut tak? Jom! ^____^

16 comments:

  1. anak2 sy pun berahi nasi ayam ni kak nor.. masok acak2 pong dakpe... hehe...

    ReplyDelete
  2. makanan kegemaran hubby yg isteri dia xberani nak msk lagi hehe

    insyAllah2 thn ni kena lagi rajin masak

    ReplyDelete
  3. wahhh hari ni knor pula lunch dgn nasi ayam ipoh mali...smlm dh buat,mmg sedap n harum kan k.nor..;)

    ReplyDelete
  4. madiha >> masok acak2 kekgi mok lok puah chemuh :)

    pia >> kalau gitu, try la masak pia, boleh tambat hati suami dgn masakan kegemaran dia :)

    pia >> owhh pia wat gak smlm ya.. tak perasan :)

    ReplyDelete
  5. kak nor,
    saya dah teguk liur tgk nasi ayam akak tu...ngap ngap

    ReplyDelete
  6. Siapa kata shoot gambar² di kawasan kilang tak best ??? jom layan...:)

    ReplyDelete
  7. salam nor,
    nasi ayam ipoh ni memang lah sedap giler..hehe ..kalau buat 5 cawan beras mesti tak cukup (Normally sukatan tu utk 1 hari punya makan lunch & dinner)..huhu 1 ekor ayam pun tak cukup kena 2 ekor..

    ReplyDelete
  8. hahhaa..kak nor...kang saya ikut takut saya yang hujan..ohh tidak,...kiki..selmt bergumbira yee... senyum meleret.nasi ayam pun amik bau dah kenyang kan kak nor? haha

    ReplyDelete
  9. terliurnya tengok set nasi ayam tu.....ada lgi ke kak, boleh tumpang makan..he..he...

    ReplyDelete
  10. pdg hiliran????rmh mak saaye kat losong..=)dkt je la tu..hihihi...ekceli saye knl fajar,sm skolah dl,tp die xknl kut saye...=)

    ReplyDelete
  11. wow..sepanya....my favourite.....lawak cara kak hidang..para betul..kalau dapat sepinggan ...sedapnya...

    frst time singgah sini..like all ur recipe...glad to follow u!

    http://subhieskitchen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. hani >> kesian hani duk telan air liur jer ya.. tk per air liur pun ada zat gak kan hehe

    saiful >> silakan layan :)

    ayu >> tu la ayu, nor pun mmg dah melekat guna resipi ni

    ReplyDelete
  13. izah >> aik dia pulak yg nak hujan, akak tak hujan pong.. relek jer :)

    pandai dia, tak makan sebiji nasi pun dr td nih :)

    mas >> meh la mas, ada sket lg ni :)

    CMG >> erkk!! che mat, jgn pengsan sini, tak larat nak angkat!! kita makan nasi ayam dulu ya.. hehe

    zawani >> oo gitu

    subhie arun >> tq subhie for dropping by.. :)

    ReplyDelete
  14. sedapnye nasi ayam ni kak nor :)
    [ni baru tengok gambar]

    ReplyDelete
  15. huh..ajok kak izah jer..huhuhuhuh...dapnyer nasik ayam yer....nok etek..

    ReplyDelete