f Secubit Garam: Surfing @ Batu Burok Beach

N3 Terkini

Saturday, January 22, 2011

Surfing @ Batu Burok Beach

Sekarang ni dah ada acara main surfing @ luncur air kat KTrg ni. Bukan kat Miami Beach aje ada tau.. hihii.. Gambar2 ni dirakamkan oleh cik abg kat Pantai Batu Burok pagi smlm. Kadang2 dia org ni main kat Pantai Chendering, Pantai Merang dan beberapa tempat lain di Dungun dan Kemaman. 

Bagus gak kan ada aktiviti mcm ni, tak lah anak2 muda melakukan perkara2 tak baik atau yg merosakkan diri sendiri. Mudah2an lebih ramai yg menyertai aktiviti ni di masa akan datang. Nak tau maklumat lebih detail boleh tengok kat Explore Terengganu ni ya...





6 comments:

  1. bestnye, lamer x gi pntai batu burok...

    ReplyDelete
  2. waah bestnyee..ada gak orang kita yg pandai main ni ek..mcm kat Miami lak..hehe

    ReplyDelete
  3. Pergghh...cukup ek ombak nak buat surfing ....tak sabar nak nengok...Jun ni nak bercuti di Terengganu...heheh

    Oh yer...Salam Kenal..

    ReplyDelete
  4. salam kak nor..ohh dah ada surfing ke skrg? dah lm tak ke pantai..huhu..kena gi tgk ni.. =)

    ReplyDelete
  5. ayuni >> nanti ada peluang gi la ya.. :)

    wan >> hehe tu la.. bukan kat miami beach jer ada surfing :)

    aleya >> ombak mmg besar tp tak la sebesar kat miami beach... :)

    suffer8zine >> kalau pandai main best la kan.. :)

    norul mas hana >> w'salam.. ada... kalau tak ada takkan ada gambo :) gi la tengok cara live hehe

    ReplyDelete