f Secubit Garam: Creative Blogger Award

N3 Terkini

Saturday, January 15, 2011

Creative Blogger Award

Salam semua.... sunyi jer kalau hujung minggu ya... Tak per la, kita layan jer n3 hari ni. Kita jalan2 ziarah 'rumah' teman2 lain tak ler boring sgt kan. Hari ni tak nak tayang menu masakan sbb tuan rumah masak lauk yg ala kadar jer. Lagi pun menu yg K.Nor masak baru jer lagi K.Nor tayang kat sini. Hari ni K.Nor cuma masak Kurma Ayam dan Bendi Goreng Telur as per request sang teruna. Pastu goreng ikan sket sbb anak dara nak makan dgn cencaluk. Tu jer la menu kita org hari ni..

Ok kita balik ke main point. N3 kali ni tentang award yg K.Nor dpt dr Nieza yg duk di Finland nun. Mekasih banyak2 buat Nieza yg sudi bg K.Nor award nih. Tang mana kreatif agaknya blog ni ya.. Blog yg gitu2 jer nih.. Tak leh nak kejar lg blog yg hebat2 nun.. Tapi kalau org dah bg kita kena la terima dgn hati terbuka kan.. Kecik tapak tangan nyiru K.Nor tadahkan, ya Nieza... Tq.. Tq...

Meh kita tengok apa kata penaja :)



:: PENGERTIAN BERKENAAN AWARD INI ::
PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.

Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda.


Kalau ikutkan peraturan award ni kena bg pd 5 org lak nih.. Tak tau nak bg sapa, kalau bg org ni kang, org tu kecik ati.. haish.. susah2... Lagi pun K.Nor tengok dah ramai blogger2 lain yg terima award ni. Jadi gini la ya.. mana2 yg rasa blog dia tu kreatif dan sudi amik, silakan la amik dan gantung kat rumah masing2 ya.. fuhhh... senang citer hehe

3 comments:

  1. Salam kak nor, wah dah gantung dh award ni...tima kasih kak krn sudi menerimanya dan selamat berhujung minggu.....i lap u...hehehe

    ReplyDelete
  2. nieza >> salam nieza.. dah siap dah.. mekasih kembali ya atas penghargaan ni .. lap..lap? k.nor tak basah kan.. hehehe.. luv u too dear :)

    ReplyDelete