f Secubit Garam: Butter Prawn 3

N3 Terkini

Monday, August 31, 2009

Butter Prawn 3

Terasa nak mencuba resipi Butter Prawn yg Mek Siam dah try. Dia amik kat Asian Recipes. Rasanya tetap sedap walau tanpa jurai2 telur.

Butter Prawn

Ingredients

1 lb large prawns
Oil for deep frying
3 tablespoons butter
6 bird’s eye chilies (chopped)
3 sprigs of curry leaves (use only the leaves)
3 cloves garlic (finely chopped)
1/2 teaspoon salt
1 teaspoon sugar

1/2 teaspoon soy sauce
6 tablespoons of grated coconut (dry fried until golden brown) ~ K.Nor tak letak

Leave the prawn heads and shells on but chop off the eyes part. Slit down the back to remove the veins. Pat dry. Heat oil and deep fry the prawns. Drain and set aside.

Melt the butter, add bird’s eye chilies, curry leaves, garlic, salt and fry for 2 minutes or until fragrant. Add prawns, sugar, soy sauce and grated coconut. Cook over high heat for 1-2 minutes, stirring frequently. Serve immediately.


4 comments:

  1. Gosh!!! Sedapnyaaaaaaaa! Terliur pagi2 nih dah! ;) Slmt Hari Merdekaaaa!

    ReplyDelete
  2. love >> kalau terliur kena buat tau..mudah jer tu tp sedap!

    ReplyDelete
  3. k.nor....bila terpandang lapik pinggan daun2 hijo tu teringat lapik kat umah rozee sama lerrr k.nor...tak caye nengok kat blog rozee...rozeeshukur.blogspot

    ReplyDelete
  4. rozee >> ni rozee forum myr kan.. kebetulan sema lapik pinggan tu kan..k.nor tak leh nak masuk melalui add yg rozee bagi tu tp boleh masuk bila klik life begin here tu..

    ReplyDelete