f Secubit Garam: Asam Pedas Ikan Patin

N3 Terkini

Monday, August 10, 2009

Asam Pedas Ikan Patin

Hari ni masak lauk simple2 jer, asam pedas ikan patin dan sayur goreng campak2. Tp alhamdulillah, Cik Abg cukup berselera makan td. Dlm asam pedas ni K.Nor letak sedikit halba utk membangkitkan rasa dan bau selain penggunaan bunga kantan dan daun kesum.

7 comments:

  1. sedapnyaaa. tp saya belum pernah try mkn ikan patin. mesti sedap kan kak..???

    ReplyDelete
  2. ain >> tak cuba tak tau! mmg sedap :)

    ReplyDelete
  3. Setujuuuuuuuuuuuuuu!!!
    Kalau letak halba memang terangkat makan asam pedas, bau dia mak aiiiiiii sedap kemain..

    ReplyDelete
  4. Salam KNor...seeedddappppnyaaaa masak asam pedas ikan patin..lemak berkrim disukai ramai.

    Nanti kalau saya sampai terengganu, harus ku singgah umah empunya blog ini..boleh kan KNor =)

    Suka masuk blog KNor penuh dgn hidangan lazat-lazat habuan mata..ayaq lioq dok leleh..sat ni bulan posa...sabarrrr je la

    Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak untuk Knor sekeluarga

    ReplyDelete
  5. lela >> uik.. bukan main lg dia setuju ya.. p masak asam pedas letak halba, k.nor nak rasa yg lela masak lak :)

    bieza >> salam kenal2 dr k.nor buat bieza.. slmt menyambut ramadhan yg mulia.. sama2 kita beribadat sebaik dan seikhlas mungkin..

    ReplyDelete
  6. Asam pedas ikan patin nie kalo kite kite bungkus2 jer bawak balik rumah... semangkuk tak cukup tau kak nor... sangat feveret ikan patin nie...

    ReplyDelete
  7. ijan >> wah.. mmg febret betul la ni ya..

    ReplyDelete