f Secubit Garam: Card dr Love

N3 Terkini

Tuesday, August 18, 2009

Card dr Love

Orang memberi, kita menerima kan.. tak kiralah dari berlainan agama sekali pun sebagai tanda menghargai ikatan persahabatan di alam maya ni. Mana tau kut2 suatu hari nanti boleh bertemu bertentang mata dan bergurau senda secara live lak kan..

Card ni dr Love2cook, walau berketurunan India tp selalu masak nasi dan lauk pauk cam org melayu makan. K.Nor suka masuk rumah Love, sbb dia tayang menu2 yg sedap2. Masih ingat lagi mula2 'kenal' Love ni masa dia bagi komen kat MyR yg dia baru nak belajar buat puding, kan Love! Bila dah sekali berjaya buat, terus buat lagi dan lagi.. ^________^


Ermm.... Kena tengok aje la ya Love cekelat tu, masih tak leh ngap lg sbb belum masuk bulan Ramadhan lg nih.. Kalau asyik berbuka dgn cekelat agaknya makin tembam ler lepas raya ni.... hehe

3 comments:

  1. ada gak jengah2 blog love2cook. mula2 tak sangka she is an indian. pandai betul masak masakan melayu.

    ReplyDelete
  2. KakNor...tenkiu very much krn masih ingat masa Love still a newbie kat MyR! Hehehe, terharu sungguh Love...mana boleh lupa dadih homemade akak tuh yang Love buat berkali2 hingga karang...

    My most favourite dadih tuh, readymade pun kalah tau kak! tenkiu krn sudi menerima Love seadanya yer...

    Kak Ain, Love mmg peminat makanan Melayu...klu dah tgk gerai or restoran orang Melayu, mesti masukkkk!!! suka sesangat! Keluarga Love pun hairan tgk Love sometimes...hihi ;) I just love it!

    ReplyDelete
  3. ain >> tu la pasal ain, mmg kagum dgn Love yg terror masak masakan melayu tu..

    love >> mmg sentiasa ingat tau love :).. hehe peminat dadih tu ya.. seronok dengar tau..

    ReplyDelete