f Secubit Garam: Kad Ramadhan dr K.Nor Utk Semua....

N3 Terkini

Monday, August 24, 2009

Kad Ramadhan dr K.Nor Utk Semua....

Kali ni kad special dr K.Nor utk SEMUA PENGUNJUNG rumah buruk K.Nor ni. Semua tau, tak ada yg berkecuali. Kalau tak ada blog tu, print dan gantung ler kat mana2 pun, kat dinding ke, kat frenster ke (ermm... lama dah tak hapdet frenster ku)

K.Nor ambil kesempatan ni, nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua blogger atau bukan blogger yg beragama Islam. Semoga kita dpt menjalani ibadah puasa pada tahun ini dengan sebaik mungkin. Dan juga semoga tahun ini bukan tahun terakhir kita berjumpa dgn bulan Ramadhan yg mulia ni. K.Nor juga nak mintak ampun dan maaf andai tersilap kata dan gurau senda selama K.Nor bersiaran di udara ni. Yang baik2 tu semua dr Allah Taala dan yg tak elok tu dr kelemahan K.Nor jua.. Dan mintak halalkan segala resipi dan ilmu yg dicedok dr teman2 sekelian..

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAT PUASA DAN IBADAT2 LAIN
Banyakkan membaca Al Quran ya...

Kepada teman2 lain yg belum sempat K.Nor tinggal pesan utk amik kad ni, sila la amik ya.. Bukan tak ingat pd semua, tp tercapai nak hasrat nak g rumah setiap org.. harap maaf ya.. Sudi2kan la amik, jgn segan2..

12 comments:

  1. akhirnyaa nampak juga kad santek warna birru nih.alaaa..biru laa tuh kannn..kak kann?hehe... sue angkut nihh..halal yer.hihi..mekasih byk2 kak..
    selamat menyambut bulan ramahan juga buat akak sekeluarga yerr..puasa nanti masak sedapp2 utk berbuka yerr.masak lebih2 tau...(ader makne nih)hehee

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak to Ur Family, KakNor...teruskan usahamu memberi resipi2 yang bes2 kepada kami semua! Kad itu sungguh cantik! ;) Take care yer kak! n dun forget Love! ;)

    ReplyDelete
  3. salam k.nor...cikmin dtg amik kad santek ni...terima kaseh ye k.nor...semoga di bulan puasa nnt lebih byk menu2 yg akan kuar kt sini..leh la cikmin cedok2 idea nak masak apa..selamat menyambut ramadhan k.nor..

    ReplyDelete
  4. salam kak nor...walaupun tak jadi follower akak... saya amik yer kad ni...
    salam ramadhan buat kak nor sekeluarga..

    ReplyDelete
  5. salam kak..saya pun ingin meminta ampun dn maaf jika ada kesalahan sepanjang perkenalan ini.
    terima kasih juga di atas kad dia atas. salam ramadhan utk kak nor sekeluarga.

    ReplyDelete
  6. sue >> nak dtg berbuka kat sini ke hehe

    love >> TQ love.. mana boleh lupakan love, kan..

    cikmin >> slmt menyambut ramadhan gak buat cikmin sekeluarga

    mama nazhan >> ish tak kisah la tak jadi follower pun.. thanks sudi amik ya..

    ain >> w'salam.. sama la ya.. slmt berpuasa gak utk ain sekeluarga ..

    ReplyDelete
  7. salam nor... terima kasih atas kad yang cantik ni..semoga hati kita secantik dan seindah di bulan puasa ni dan bulan2 lain nya. ct amik kad bawak balik ya.nnt ct gantung kat galeri pameran tr kasih nor... selamat berpuasa juga untuk nor sekluarga dan maaf juga dr ct.mintak halal segala resepi yg ct amik juga.

    ReplyDelete
  8. akak... tq... nanti aida tempek kat blog...

    moga kita dpt keberkatan ye kak sempena bulan ramadhan ni. bulan yg byk kelebihan, insya'Allah.

    juga bulan utk kita mulakan rutin hidup baru yg lebih keislaman...

    ReplyDelete
  9. Salam Kak Nor.. lencun dah nie kayuh basikal nk mai amek kad kat umah akak... salam Ramadhan buat akak sekeluarga jugak! kalo dapat ayam tandoori tu seketul baru boleh balik nie.. uwaaa!!!!

    ReplyDelete
  10. Salam K Nor... minta maaf juga pada k nor andai ada salah silap saya semasa menaip n3 dan berchatting di YM.

    saya balik bawa kad dengan ucapan TERIMA KASIH dan SELAMAT BERPUASA esok hari... :D

    ReplyDelete
  11. salam kak nor...
    selamat menjalani ibadah puasa, semoga kita semua sama2 dikurniakan ALLAH rahmah, maghfirah n pelepasan dr azab neraka di sepanjang Ramadhan ini...

    ReplyDelete
  12. CT >> amin.. slmt berpuasa buat CT sekeluarga ya..

    aida >> mudah2an.. insyaallah

    fiza >> sama2 kasih dan slmt berpuasa gak utk fiza sekeluarga

    liza >> w'salam .. amin... ya rabbal alamin...

    ReplyDelete