f Secubit Garam: Happy Birthday Ijan@BlogResipi, Finland

N3 Terkini

Sunday, August 16, 2009

Happy Birthday Ijan@BlogResipi, Finland

Happy Birthday buat Adik Yung Ijan yg kiut miut, yg rajin masak2 dan gambar dia cun tu.. Tak leh panggil mak yung sbb ni 1st bb kan. Masih muda lg ni, baru 28 tahun. Semoga dipanjangkan umur dan dilimpahkan rezeki serta dimakbulkan segala doa yg dipanjatkan.. Dan semoga selamat melahirkan bb sulung tu nanti dan selamat juga buat bb yg bakal menjenguk dunia .. aminn... Makan buah banyak2 dan bear tu simpan utk bb nanti ya...... :)

3 comments:

  1. Time kasih kak Nor... penuh beskal kite wat angkut bakul sama bear tuh... hehehe... dah tinggal separuh dah kite belash. :D tq again!!! mmuahh! :)

    ReplyDelete
  2. happy bday to her too!!!! semoga selamat dunia akhirat!!!

    ReplyDelete
  3. ijan >> hati2 kayuh basikal ya.. jgn terberanak dah hehe

    ain >> amin....

    ReplyDelete