f Secubit Garam: Pancake Melayu??

N3 Terkini

Wednesday, August 5, 2009

Pancake Melayu??

Pancake Melayu? Alaaa gimik sket jer ... Ada sapa2 yg tak sarapan lg pagi ni? Meh la join K.Nor sarapan dgn lempeng kelapa bercicahkan sambal ikan bilis dan air kopi O. Panas2 lg lempeng dgn kopi O ni...


Jom kita sarapan..

10 comments:

  1. siap menu tuu yang x tahan tuuu!

    ~foreva kg cuisine~

    ReplyDelete
  2. alamak dah lama tak makan lemping ni sedapnya

    ReplyDelete
  3. sedapnya nor...lemak2 gitu kan? kena dgn sambal bilis lagilah... x leh cakaplah lagilah..telan air liur je! moleknya lempeng nor tu, bulat2 je..

    ReplyDelete
  4. anak sulung saya suka sgt lempeng ni. dia mkn dgn gula je. kalau time sahur dia berselera mkn ni je...nasi tak layan langsung.

    ReplyDelete
  5. mkn cam gini lg best!!! lempeng kelapa...emmmm..enaknya hingga menjilat piring sambal!!!! sama je saiz lempeng tu...guna pembaris ke? hehehe

    ReplyDelete
  6. afiq >> tak tahan ek..p suruh mama buat ya.. hehe

    mimi >> akak pun lama tak makan gak, tu yg buat

    am >> mmg sodap!bolat2 tu kes ikut body tuan dia yg makin bolat :)

    suzi >> ooo sahur dgn lempeng jer ya..senang la gitu..

    azita >> hish..camna nak ukur bulat2 guna pembaris.. guna tali tape/inci laa hehee

    ReplyDelete
  7. huii... sedap nyer.
    makanan melayu pure gaks yg sedap menjilat jari.

    ReplyDelete
  8. Kak Nor, kite dtg petang nie ade lagi ke penkek melayu tuh? sedap plak minum ngan kopi o... nak order 2 set neh.hehhe

    ReplyDelete
  9. ijan >> awat lewat sgt, dah abis la..nanti k.nor wat yg lain utk ijan ya..

    ReplyDelete