f Secubit Garam: Birthday Present Utk Mak Yung Ina@Hana

N3 Terkini

Thursday, August 6, 2009

Birthday Present Utk Mak Yung Ina@Hana

Nak wish HAPPY BIRTHDAY utk Puan Shamsina yg nuuuuuuuuuuun jauh di Jepang. Selamat hari jadi yg ke 32 ... eh ke 23? dah tua ke Ina, rasa cam budah2 lg kan..hihihihihi.. K.Nor sekeluarga doakan semoga Ina dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dilimpahkan rahmat dan keberkatan dlm kehidupan seharian. Semoga mendapat kebahagiaan di dunia dan di akhirat. Juga semoga selamat bersalin serta selamat bb yg bakal lahir ke dunia nanti... amiinnnnnnnnnnn...........


Nah amik hadiah munge matahari yg K.Nor gubah spesel utk besday girl. Yg bear tu simpan, bg bb baru lahir nanti main tau..
Takkan bg bunga jer kan.. Ok amik buah2 ni, org ngandung tak leh makan kek banyak sgt. Makan buah bagus kan.. Makan banyak2 baru kulit anak cantik hehehe.... psst!! riben kaler maroon tak jumpa la.. rembat yg kaler merah jer.. tak per kan.. kan...:)

Ok dear... tak majuk lg dah kan, dah dpt hadiah2 dah ni.. Kalau majuk gak suruh Hamzah jer la pujuk, tak larat dah nak pujuk2 sgt... :p Semoga ceria sepanjang hari ni... saaaaaaaaaaaaaaaaaaayang dia....

3 comments:

  1. yeaa yeaaa yeaaa yeaaaaaaaaaa dpt mungeeee!! dpt buahhhh!!! tk jd nk sambung majuk dah sbb dapat nih semuaaaaa!!! yuhuuuuuuuuuuuuuuu mekacih k.nor cayanggggggggggggggggggg!!! mmuahhhhhhhh!!!!! lebiu tooooooooooooooo!!!!

    ReplyDelete
  2. oooo...bday hana ker...????muda lagi tuuuuu!!!!! happy bday hana. untungnya ada akak yg baik hati cam kak nor ni. mcm2 hadiah dapat.

    ReplyDelete
  3. ina >> bg hadiah baru ilang majuk ya.. hehe

    ain >> muda lg la tu.. alaa adiah yg tak abis duit :)

    ReplyDelete