f Secubit Garam: Roti lagi... :)

N3 Terkini

Sunday, August 9, 2009

Roti lagi... :)

Meroti lg petang ni. Kali ni menggunakan resipi basic sweet doh by Mamafami yg menjadi kesukaan K.Nor dlm membuat roti, K.Nor buat 2 versi roti. Satu dlm bentuk bun yg K.Nor tiru gaya Noreen buat utk bun inti coklat dia yg mana inti coklat tu K.Nor still guna adunan dr resipi bun tersebut. K.Nor juga letak inti kacang merah, yg menjadi kegemaran Cik Abg ni. Dan satu lagi versi Sardin Roll, yg ni febret K.Nor.

Bun Inti Coklat dan Kacang Merah ... sedap!!


Sardine Rolls.. best!!

5 comments:

  1. Kak Nor.. nak gak roti chantek tue... menarik jer kak Nor buat.

    ReplyDelete
  2. kak nor cantik nye akaknye jalur2 tu yek :)

    ReplyDelete
  3. wahhh meroti lagi k nor.hujung2 minggu tak ke mana2 ke k nor?banyak betul masa di rumah yek...puas cik abang makan roti hasil air tangan isterinye...tabik spring toing3x kat akak cayang nih... :D

    ReplyDelete
  4. Lawanya roti Kak Nor! Geram lak menengoknya!

    ReplyDelete
  5. ijan >> mudah jer buat tu ijan..

    mummyseri >> hehe.. ciplak yg Noreen punya stail :)

    fiza >> kat ganu ni mana cuti hari ahad fiza.. ish jgn ler tabik toing2, banyak lg yg k.nor nak belajar ni.. :)

    mamafami >> hehe.. berbunga rasa hati bila tuan resipi doh menjenguk... psst!! mmg k.nor sukerrr sgt buat roti dgn basic sweet doh mama tu.. tq2

    ReplyDelete