f Secubit Garam: Puding Pelangi Lagi....

N3 Terkini

Saturday, August 8, 2009

Puding Pelangi Lagi....


Buat lagi puding pelangi alma ni.. Projek tergesa2, balik dr kuliah dan pasar tani terus masuk dapur masak puding pelangi. K.Nor nak g ziarah ayah K.Nor kat K.Berang kejap lg, tu yg buat puding ni utk ayah. Dia mmg suka makan puding2. Okey, tak nak cakap banyak2, sapa nak resipi sila tengok sini.

2 comments:

  1. cantiknyaaa!!! bila ler dtg rajin nak buat.

    ReplyDelete
  2. ain >> buat la ain.. bahan2 yg simple dan kaedah membuat mudah jer .. tak perlu beat telur sampai kembang.. mmg tak banyak kerenah.. melapis pun kejap jer, padam api dah boleh melapis..k.nor suka wat puding ni kalau time emergency. Kejap jer siap.

    ReplyDelete