f Secubit Garam: Devil's FCC

N3 Terkini

Thursday, November 18, 2010

Devil's FCC

Devil FC

Bila dah teringin sgt terpaksa lah buat, buat2 tak tau jer kat kalori yg bakal disimpan kat badan. Tak per la sesekali jer kan.. hehe. Ni kek yg dibuat sebagai salah satu juadah raya smlm. Resipi oleh Cik Ayu dan diambil kat rumah Cik Puan Ayu.. hehehe.. Mekasih both Ayu, coz sudi share resipi kek cekelat yg mabeles ni. Sapa2 yg nak resipi sila ke SINI ya.. Tuan rumah nak berprojek sket kat dapur. Anakanda dah order kuih utk dibawa balik ke asrama ptg nanti.. Jumpa lagi… :)

devil fc 2

12 comments:

  1. owwhhh kak nor jamu kite sepotong jek kek ni..itu bermakna menyedorkan diri memasing akan lemak dibadan sendiri..hahaa..ukur lemak dibadan sendiri..eh sedap lak bahasa ituu..merapuuu plakk

    ReplyDelete
  2. salam kak

    amboi devil punya mengancam ni kak...hehe

    ReplyDelete
  3. Amboi Nor hidang seketoi jer ke... takkan dah abis Nor ngap sorang2... hehe.

    ReplyDelete
  4. Kek tu sungguh mengancam lor kak!!! Aisey mannnn...tak tahan! Kalori dah naik sejak deepavali! Ingat nak stop baking for now..hehe! Nampaknye kena buat gak kek ni...:D

    B4 that, tumpang makan kat umah akak lah!

    Anyways, Selamat Hari Raya Aidil Adha buat akak sefamili ya! :D

    ReplyDelete
  5. izah >> tau tak per.. berapa inci lemak di badan tu ek? hehehe

    pia >> salam pia, shedappppp ni pia .. nyum... nyummmm

    alongroz >> haha.. kena kehekut sket tang kek ni along, tayang sebiji kang kena hangkut dek izah jer balik ke ampang hihii

    love >> thanks love!

    haa... mesti makin gebus ni sejak deepavali kan.. tak per, tambah sket jer lagi kegebusan tu dgn kek ni ya.. heheh

    miss u :)

    ReplyDelete
  6. selamat aidil adha buat Nor & family ya..kita sibuk nak berjalan2 raya hari tu...raya pun dah habis..hehe
    wah projek apa tu ..sekali keluar mesti POWER punya..since kek ni sepotong aje & nak kena share dengan ladies2 kat atas ni..kita pungut crumbs2 kat bawah tu ajelah kalau ada..hahaha

    ReplyDelete
  7. sikit hari bulat je badan tu macam kek..

    ReplyDelete
  8. Salam K.Nor,
    Cantik mengoda kek akak ni...betul2 buat daku tergodaaaa...naaakkkkkk...

    ReplyDelete
  9. ayu >> salam cik puan ayu.. hehe.. mana leh bg banyak2.. nanti makin tebal lemak2 kat body tu.. amik secubit sorang dah la ya.. heheh

    IM >> insyaallah tak bulat sbb arini makan kek, esok pi jogging :)

    yatie >> salam yatie, haha.. dah tergoda ek.. jgn lupa kena la godek :)

    ReplyDelete
  10. salam kak Nor,
    nak devil fcc tu.. sepotong je, boleh?

    ReplyDelete
  11. deetha >> salam dee, boleh aje.. silakan :)

    ReplyDelete
  12. salam cik nor . sume kek cik nor buat , cik nor bkr ke ? x de ke cik nor kukus kek tuh ? hehe ~

    ReplyDelete