f Secubit Garam: Sup Telur & Cendawan

N3 Terkini

Friday, November 19, 2010

Sup Telur & Cendawan

sup telur dn cendawan

Lauk yg digandingkan dgn Tenggiri Goreng Bersambal Istimewa td. Ratah aje pun sedap ni, tak perlu nasi dah.. Jom sapa2 yg nak diet tu ^____^

sup telur dn cendawan 2

8 comments:

  1. kak nor tolong ajar kan cket cemana tt telo tu tak mengeruhkan sup tersebut ek?
    sya kalo wt mesti sup tu tuksr kaler...

    ReplyDelete
  2. Memng helthy..Diet..diet..hee

    ReplyDelete
  3. salam kak nor..

    akak pakai telur itik ke?

    ReplyDelete
  4. Salam k Nor...finally dpt gak puff pastry tu kt K4..so smlm try la buat sosej puff tu...tapi naper yer...lame sngt masa membakarnya...40min itu pun tk braper nk gebu dn brderai...suhu dah 200 dah...cam frust la plak...hehehe

    ReplyDelete
  5. eliyaezlinalias >> cara yg k.nor buat, pastikan kuah tu betul2 mendidih baru pecahkan telur dlm tu. pastu jgn godek2 ( tutup periuk dgn penutup baru bahagian atas telur tu masak) utk sebatikan kuah, kacau slow2 aje baru telur tak pecah hancur. tu jer cara k.nor buat, try la..

    sue >> tepat sekali hehe

    pia >> salam pia, sama la dgn akak, cendawan pebret akak tu :)

    wan >> tak wan, k.nor guna telur ayam aje

    sh >> ermm kenapa lak jd camtu ek? k.nor bakar sama gak suhu , dlm 20 - 1/2 jam jer rasanya dah ok

    ReplyDelete
  6. oh ye ke?jgn godek la maknanya..baru dia tak hancur..tq k.nor!

    ReplyDelete
  7. wan >> yep, biasanya cam tu la, kalau kita godek2 sgt hancur la telur tu, sekadar ceduk sket2 kuah dan jirus atas telur pun ok

    ReplyDelete