f Secubit Garam: My Sweet Little Azrul

N3 Terkini

Tuesday, November 9, 2010

My Sweet Little Azrul


Ni la cucu K.Nor.. erkkk.. silap2.. cucu sdara ya.. cucu sendiri? Belum lg.. belum lg buat masa ni.. hehe Anakanda tak abis study lg nun.. Ni adalah Azrul, anak kepada anak sdara tersayang yg duk Kelana Jaya. Kebetulan Azrul bersama emak dan ayah serta abgnya balik Tganu atas urusan bisnes si ayah pd hari Sabtu baru2 ni. Smlm K.Nor bawak Azrul dan mummynya ke K.Berang utk ziarah ayah K.Nor merangkap moyang si Azrul. Tapi sebelum tu dia org sempat lunch kat rumah ni. Tu yg smlm tuan rumah agak sepi sket dr BW dan balas komen. Malam tu kita org 2 famili dinner kat Payang Serai. Seronok sembang dgn anak sdara dan suaminya tu setelah sekian lama tak jumpa.

Gambar masakan lupa nak snap disebabkan ralit melayan keletah Azrul. Alhamdulillah, berselera si makyung tu makan padahal awal2 dia cakap tak nak makan banyak2. Abis gak 2 pinggan :) K.Nor masak Siakap Stim 3 Rasa, Daging Black Pepper dan tumis air kobis dgn cendawan itam. Meh la layan gambar2 budak comel ni, Geram aje bila tengok dia senyum dan gelak. Umur Azrul skrg ni 16 bulan dah.. Luqman la yg paling happy sbb Azrul mmg suka main dgn dia.





5 comments:

  1. Salam kakNor. Dak kecik ni mmg comel betul. Org T'ganu panggil atok dan nenek apa yer kak?

    ReplyDelete
  2. pia >> salam pia.. mmg chomel kan :)

    eliza >> salam eliza, banyak stail.. kalau utk lelaki, ada guna tokki, ada guna ki.. kalau utk pempuan.. ada panggil tok, wan, che', tokma.. lebih kurang gitu la

    ReplyDelete
  3. liza .. yep dak tecik tu mmg comel.. tak puas main dgn dia aritu

    ReplyDelete