f Secubit Garam: Chocolate Custard Muffin

N3 Terkini

Friday, November 19, 2010

Chocolate Custard Muffin

Muffin yg dibuat atas permintaan si anakanda yg nak balik ke asrama ptg semalam. Nak sgt makan muffin coklat yg diletakkan badam. Sampaikan sanggup ke Giant semata2 nak letak badam kat dalam dan atas muffin tu. erkkk.. bukan jauh pun Giant, seberang pagar jer hihihi…

muffin coklat kastard

Dah pernah buat dulu, mmg sedap, lembut dan gebu jer muffin ni. Manis pun sedang2 aje, best. Nak resipi? Klik aje kat SINI ya.. :)

muffin coklat kastard 2

6 comments:

  1. salam kak

    lovely muffin ;),same la kak

    umah baru saya pon dekat dgn giant,umah sewa la hehe

    tapi kalo nak jln kaki setakat beli brg sikit blh la jln kaki..kalo penuh 1 troli curik troli giant bwk lari hehe

    ReplyDelete
  2. Amboi akak rajinnya buat muffin nie... sedapnya boleh la kasi qira....

    ReplyDelete
  3. pia >> salam pia..

    hehe.. akak tak rajin nak jalan kaki.. sebab biasanya gi shopping mesti banyak barang nak hangkut :)

    myra >> nah amik se ketui :)

    qira >> anak yg order qira, dia nak bawak balik ke asrama ptg semalam tu :)

    ReplyDelete
  4. sdap sgguh nmpk. hehe. boleh piya rase ? :)

    ReplyDelete