f Secubit Garam: So..... HaPpY !!!!

N3 Terkini

Wednesday, November 10, 2010

So..... HaPpY !!!!

Mood K.Nor skrg ni....

Happy!!!!
Senyum pun sampai ke tinger... hihihi



Tersangat laaaa happy...
Org kata cam dpt durian runtuh!!



Why? Nak tau? Haha.....
Tungguuuuu!!!! 




Reminder: Waniey!! Syhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! ^_____________^

18 comments:

  1. akak...suspen ni....tak sabar nak tahu, nk tompang happy gakk...

    ReplyDelete
  2. alamak Nor..saspennya kita.....pstt apa tu hehe

    ReplyDelete
  3. salam kak

    wahh,xsaba nak tahu ni :)

    ReplyDelete
  4. wah..nak jadi kak nam jugak ni..cepat lah kak nor bagitahu...

    ReplyDelete
  5. x sabo nih.... bila la the secret will be no longer a secret! waniey, pls share!

    ReplyDelete
  6. jgn lama sgt kak. berdebor2 nunggu pengumuman ni ha..

    ReplyDelete
  7. BAIK2...SYHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH..HAHAHAHAHHAHA

    ReplyDelete
  8. Salam K Nor...Bagus3 Harap2 Happy Selalu Yer K Nor...

    ReplyDelete
  9. ish ish2..apa yang buat senyum sampai ke telinga tu erk? takpalah rahsia dulupun janji k.nor hepi..pastu kena masak sdp2 anta kt sy skit

    ReplyDelete
  10. kak nor pastry puff brand kawan ni ada satu jenis lagi.. yg bentuk block.. saiz dia besar sket dr yg tu. yg ni rasa2nya kita bulih canai semula jd saiz besar.. hehehe rasa-rasanya je.. tp tak pernah buat lg.. dah lama beli tapi dok mengeras je kat dlm esbox tu..

    ReplyDelete
  11. K.Nor to all....

    rahsia dah tak jd rahsia kan.. dah terbongkar.. dah tak suspen lg dah.. haha.. mekasih ya sbb tulun suspen hihi

    ReplyDelete
  12. yani >> aik.. nape tersilap komen kat n3 lain ya.. .hehe takper2..

    owhhh ada saiz lain ya.. haa..lepas ni buat ya.. biar meroyan lg mak2 dara sekelian nih.. baru jer nak kebah meroyan.. hahaha...

    ni yani punya pasal la, duk tayang pastry puff dia kat MyR heheh ampun.. mekasih yani.. mmmmuah! jasa mu ku kenang :)

    ReplyDelete
  13. salam k.nor
    saya nak tanya brp RM pastry ni yer? Kat giant tu bghn mn?
    thanks k.nor
    Balik ganu raya hj ni nok try wat puff etek lar hikhikhik :)

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. my diary notes >> salam.. satu paket tu $4.49. cari kat peti beku yg ada letak fries dlm paket besar2 tu, ada kekacang beku gak sekali dlm row tu. pastu peti beku tu duk setentang dgn rak butter/marjerin/cheese

    ReplyDelete
  18. wokeh k.nor thanks muasss n graciasss..balik kekgi hogeh dapur lalu ouchhhh sungguh x sabor O.o

    ReplyDelete