f Secubit Garam: Spaghetti Goreng

N3 Terkini

Friday, November 5, 2010

Spaghetti Goreng

Salam Jumaat buat semua..

Mendung jer cuaca pg ni. Semalam masa nak masuk tidur bukan main lg lebat hujan siap dgn kilat lagi. Ingatkan hujan akan berlarutan maklum la skrg ni dah musim tengkujuh bg kawasan pantai timur. Alhamdulillah... belum kena banjir lg kat pantai timur ni. 

Sebelum ke menu pg ni, K.Nor nak wish Happy Divali buat Love dan famili. Semoga bergembira di hari raya ni ya..


Menu kali ni simple jer, Spaghetti Goreng. Menu berbuka buat tukang masak dan cik abgnya, manakala menu dinner buat anak2. Masak yg simple jer sbb kepala tukang masak duk berdenyut jer 2 hari ni. Skrg ni pun masih berdenyut. Ok la.. nak stop pot pet dulu.. Jumpa lg...

12 comments:

  1. Salam kak

    Semoga dah banjir..InsyAllah
    menyelerakan sungguh spegeti grg tu kak :)

    ReplyDelete
  2. salam pagi jumaat yg penuh berkat ni..

    saya reply kt sini sebab kt shoutbox k.nor tak dapat..dia keluar 'your ip address has been banned form this shoutbox'...huhu

    saya memang lefthanded sejati..hehe
    k.nor, tingin nak pi beraya tp takde yg menjemput..hehe makan maruku kt umah je la..=p

    ReplyDelete
  3. pia >> semoga banjir ke semoga tak banjir? hehehe.. typo ek.. tak per2.. mudah2an tak banjir spt yg terjadi kat kawasan utara kan.. aminn..

    wan >> dah ok rasanya shoutbox tu..kena refresh sket..

    akak pun tak gi beraya gak.. meh sket muruku tu, nak tumpang makan ;)

    ReplyDelete
  4. ya Allah kak,mintak maaf

    semoga TAK BANJIR..amin2

    Pia ni asyik typo ajer,hihi

    ReplyDelete
  5. banjir tak banjir tak???! klu banjir cepat2 bgtau..nnti kita tulun apa yg patut... kekekekeke.... *tingat zaman xde mee kuning dulu...spageti la jd mee goreng! hihihihi

    ReplyDelete
  6. Salam KakNor, cuaca skang tak menentukan kak. Have a good rest and nice wiken..

    ReplyDelete
  7. salam kak..
    mmg sy tgh cari menu simple mimple ni..nak masak dgn kadar sepantas mungkin..

    ReplyDelete
  8. ina >> nak tulun apa tu.. tak yah ler.. belum banjir lg nih.. gi tulun che iza nun :)

    eliza >> salam eliza, yep skrg mmg musim tengkujuh kat sini.. tp tahun ni tak lebat sgt hujan..

    mekasih ya... :)

    fara >> salam fara, silakan.. wat basah2 sket sedap gak :)

    ReplyDelete
  9. nor..serupa macam buat mee goreng ke..tapi guna spagheti ye..

    ReplyDelete
  10. lamaaaaaaa dah tak mkn speggeti... eeee terliur betul nmpk spegeti kak nor ni... nak makannnnn

    ReplyDelete
  11. k.erna >> yep, lebih kurang kita wat mee goreng gak tp biar lebih berempah :)

    izah >> dah abes.. gi godek sendiri ya.. :)

    ReplyDelete