f Secubit Garam: Award Dr Cplud Miera

N3 Terkini

Thursday, November 4, 2010

Award Dr Cplud Miera

Ermmm lamanya tak terima award sbb demam award dah kebah. Tak macam dulu2.. berderet dpt award. Mengalahkan org seni terima award! hehe..


Kali ni Beautiful Blogger Award ni K.Nor terima dr Cplud Miera, org Tganu gak, yg duk NS. (Bila nak balik kg, boleh gader2 nanti ya..) Apakah tittle ni betul? Beautiful Blogger.. sepatutnya Beautiful Blog kut.. Atau mmg betul dah title tu, sbb kecantikan manusia ni tak terletak pd paras rupa. Kecantikan dalaman yg paling mustahak. Siapa sokong? Sila angkat keyboard ya.. hehe Ikut la yg mana satu pun kan.. org memberi kita menerima.. 

Mekasih buat Cplud yg sudi berikan award ni pd K.Nor. Apa lah sangat blog Secubit Garam ni kalau nak dibandingkan dgn blog2 lain yg dah lama bertapak dan hebat2 belaka nun. K.Nor pun masih banyak nak belajar dr dia org semua cara nak menjadikan Secubit Garam ni cam blog dia org.. Sama2 kita belajar ya ... Opss sebelum terlupa, maaf K.Nor minta sbb K.Nor ni bukan jenis yg suka main2 tag. Teman2 lama atau pengunjung2 lama, mesti dah tau perangai K.Nor ni. Sebelum ni mmg ada K.Nor catatkan sket mengenai tak suka main tag2 kat atas kotak shoutbox tp dah K.Nor delete sbb nak kurangkan mana2 yg tak penting, supaya blog ni cepat loading. So Cplud, maafkan K.Nor sekali lg ya kalau tak dpt selesaikan tag tu. K.Nor hanya amik award jer ya.. Thanks.. No heart feeling pls.. :)



Munge utk Cplud.. :)

3 comments:

  1. salam..payah kak nor nak angkat keybod ni..anak dah patahkan skrin lapt ni..takut trabur lak huhu
    anyway..blog k.nor memang best..

    ReplyDelete
  2. suri >> salam ... alhamdulillah.. apa lah blog ni kalau tanpa suri dan yg lain2 smua yg selalu berkunjung kan.. :) mekasih dr k.nor

    ReplyDelete
  3. hehe~ thanx kaknor. bru pasan entry ni,pdhal dh lame kan. okeh, sy terima munge tu ngn seikhlas hati ;)

    ReplyDelete