f Secubit Garam: Selesai Lah Sudah..

N3 Terkini

Wednesday, November 24, 2010

Selesai Lah Sudah..

Alhamdulillah.. perkara yg mendebarkan dah pun selesai. Lepas ni insyaallah tak akan alami lg perasaan camni. Ni yg last kut hehe.. mudah2an... Nak tau apa citer? Hehe.. org yg ada anak lelaki akan lalui semua ni. Perasaan sorang ibu mesti berdebar. Mungkin lebih dup dap dup dap dr anak yg terlibat.. Meh tengok gambar..

Jauh tu menung.. dup dap dup dap ya dik :)

 Sebahagian alatan yg digunakan

 Siap tutup mata tu .... :)

 Dah siap!! Tak sampai 1/2 jam..
Tu Dr Aziz yg dah 'memotong' ke tiga2 anak teruna K.Nor.. tq doc 

Tahniah anak mak :)

Semoga luka adik cepat sembuh dan kembali cergas seperti biasa.. amiin...

25 comments:

  1. tahniah,,,,,,,,,, guna kan anu itu dgn sewajar nya nanti yea adik !!!! jgn salah tembak nanti merana anak org !!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. amin..skarang ni cepat je luka tu sembuh kan k.nor..

    ReplyDelete
  3. pak oncu >> hahaha.. insyaallah pak oncu.. mekasih atas peringatan tu :)

    wan >> insyaallah wan.. mekasih ya..

    ReplyDelete
  4. dah rasa dah...betul jugk menda terlintas dlm ati..hihi..moga luke si adik cepat sembuh insyaAllah

    ReplyDelete
  5. wah dah "dewasa" tu..semoga cepat sembuh:)

    ReplyDelete
  6. izah >> hehe.. pandai dia..

    aminnn .. mekasih ya..

    CManggis >> amin.. mekasih dr luqman

    ReplyDelete
  7. tahniah..semoga anak ke 3 kak nor cepat sembuh.

    kak, klinik kat mana tu?

    ReplyDelete
  8. nor..moga lukanya cepat sembuh.
    akak tiga2 tak pernah masuk.
    yang sulung..akak tunggu kat luar klinik..tapi..asek ulang alik tandas..
    lepas tu..yang dua lagi..ayahnya suruh akak tunggu dirumah..dah tak bagi ikut dah..

    ReplyDelete
  9. selamat menjaga orang berpantang ya nor..menu apa hari ni??
    untuk adik, tahniah kerana sudah menjadi dewasa.gunakan untuk yg halal...wakakakaka...

    ReplyDelete
  10. Kak Nor, mmg betul sgt tu, mak yg lebih berdebar2 kan! tengok anak kak Nor tu cool je..maknya yg berpeluh2 tu..hehe..jaga pantang baik2 ya adik... :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah untuk si anak dan emaknya...

    memang lega bila dah selesai dan selamat....sekarang bersunat dah jadi mudah dengan teknologi hari ini..cepat je sembuhnya..

    ReplyDelete
  12. Congratz to Ur son! Wish him a speedy recovery. A mum's hug can make U go through any obstacles! So sweet...;)

    ReplyDelete
  13. Tahniah yeaa..dah bujang lah lepas ni, tau tak dulu uncle mat kan nangess meraung2 koo, bila bius sunat tu habis. lepas tu teringat satu insiden, nak terkucil, tapi lambat tadah, aku terpancut atas tilamm..waaaaa..deras kan mainberbuih2..hahahha..erkak nor, sori, ter cerita benda keji pulak kat blog akak..hehe

    ReplyDelete
  14. Anak saya sunat masa dia kurang faham apa itu sunat.. ehehe sekali fikir kesian kat dia.. 2 kali fikir elok juga.. Kalo dia tahu apa itu sunat mesti susah nak sunat.. dia ni jenis tokleh sakit sikit.

    Masa tu baru balik dr jepun. Kita org x pernah citer kat dia pasal sunat sebelum ni.. dekat time nak cuti akhir thn tu.. kwn2 dia dok citer pasal sunat. Pastu dia balik rumah tanya sunat tu apa.. dlm seminggu sebelum cuti tu dok tanya pasal sunat je.. pastu dia kata nak sunatlah sebab kwn dia dah sunat.. sy pun terus gi daftar kat klinik. Jumaat last sekolah. Sabtu lps tu terus sunat... jeng jeng jeng lepas sunat tu baru dia faham sunat tu apa sebenornya.. ehehe baru meraung lepas abih ubat bius..
    Lepas tu.. bila dah buka sekolah balik.. rupa2nya kwn yg bagitau dah sunat tu blm pun sunat lagi.. dia kena tipu rupanya.. hehehe.

    ReplyDelete
  15. kak nor..anak akak umo berapa ya? kami cadang nak gak sunatkan ank bujang yg umo nak masuk 8 tahun & adiknya thn dpn dah 7 tahun...ok tak ek? diaorng nak sunat (sbb ayahnya janji nak bg mainan heli blh terbang kalo sunat)..kihkih...tp umminya lom sedia lak..hahah...

    ReplyDelete
  16. salam kak

    ooo,dah ye hehe
    cpt la baik nanti

    ReplyDelete
  17. salam kak nor,
    sy pun berdebar2 masa eimran sunat tahun lepas. walaupun berdebar tetap temankan dia masa tu...semoga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  18. salam kak nor...tahniah buat si teruna..tapi tahniah lagi tuk kak nor....sebabnya...walopun anak2 dah besar tapi muka kak nor nampak berseri2 & awet muda.....apakah rahsiamu???????????

    ReplyDelete
  19. emm..Sally tah bila nak rasa debaran cmtu kak Nor..hhehe..tahniah buat anak teruna akak...berpantang la nnt ya..

    ReplyDelete
  20. ayu >> salam ayu, tu anak no 4 tp anak lelaki yg ke 3 dan last :)

    dia sunat kat klinik di ktrg. anak2 k.nor mmg regular patient kat klinik tu dr anak sulong lg :)

    k.erna >> salam kak, alhamdulillah.. aminn..

    hehe.. takut ek.. mesti la kan. anak sulong nor jer nor tak gi klinik, duk rumah sbb seriau hehe. pastu anak no 2 dan 3 ni nor gi dan masuk temankan dia kat dlm. cam nor duk dlm gambar tu la.. duk kat kepala dia :)

    k.anim >> insyaallah.. halalan toyyiba.. :)

    menu pantang cam biasa la.. ikan haruan! hehe

    azlina >> rasanya tak berpeluh pon sbb ekon kuat lg pun smlm masa tu hujan lebat sungguh! :)

    ReplyDelete
  21. tahniah wat anak nor, debaran seorang ibu dah selesai dan harapnya cepat elok... kalau guna clamp mmg senang jaga... macam anak kak rose dulu.
    tengok nor peluk n tutup mata tu teringat kisah anak kak rose... sampai nak tercabut tudung mamanya!

    ReplyDelete
  22. roslaini >> alhamdulillah.. mekasih dr kami berdua

    love >> tq love for the wish.. :)

    che mat >> hahahahahah.. gelak dulu.. ampun che mat.. agak2 masa tu sunat atas batang pisang tak? hahahaa

    story ayah dia lg best tp tak leh nak citer. arini baru dia buka rahsia dia! hahaha.. luqman gelak sampai keluar airmata dengar citer ayah dia td..hihihi

    yani >> mmg time ubat bius abis yg tensen tuh! tp kan anak k.nor, along la the best.. langsung tak menangis dr start nak buat sampai ke abis ubat bius, sampai ke baik..alhamdulillah..

    tak per la yani, anak sulong yani tu dah selamat tu.. tunggu alif pulak la nanti.. cuma jgn bg org lain sakat yg tak elok dah kat dia nanti :)

    ReplyDelete
  23. anna >> salam ana... anak2 akak semua sunat time umur 11 tahun. rasanya boleh dah tu kalau nak sunat awal kalau semangat dia org kuat.. insyaallah..

    pia >> insyaallah pia.. aminnn thanks ya..

    yati >> tu la perasaan sorang ibu kan.. aminn .. mekasih yati

    lenda >> laaaaaaaa dia perati benda lain lak ya.. hehehe.. rahsia?? no rahsia2 semua anugerah Allah.. yg penting dalaman mesti bersih supaya luaran pun ikut bersih .. insyaallah :)

    psst!! banyakkan ngaji juga :)

    sally >> insyaallah sampai la masa nya tu nanti ya.. mekasih sally

    k.rose >> mekasih k.rose.. mudah2an gitu la kan..

    dia tak pulak meronta cuma tutup mata tu tak nak kasi dia tengok, kang dia seriau pulak :)

    ReplyDelete
  24. tahniah, kita x merasa pengalaman spt ni..ya lah anaknya semua perempuan!

    ReplyDelete
  25. wahh..dah sunat rupanya lokman, 2 hari x sempat blogwalking..bee pun dulu mcm kaknor, kena masuk gak dlm blik temankan hasyim..skrg ni cepat je baik kan, 3 hari dah leh bangun main..

    ReplyDelete