f Secubit Garam: Tag? Tak minat.. Award? Boleh Aje :)

N3 Terkini

Wednesday, November 24, 2010

Tag? Tak minat.. Award? Boleh Aje :)

Bab tag mentag nih.. haishhhhhhh... mmg malesssss sungguh! Kurang gemor pun ya. Kalau pengunjung lama kat Secubit Garam ni rasanya mmg dah maklum K.Nor bukan penggemar tag apatah lg nak mentag org lain. Harap2 sgt ler teman2 atau adik2 blogger baru yg kenal2 dgn K.Nor maklum hal ni ya... haha.. Ikut la org tak suka ke, nak marah ke, nyampah ke.. mmg K.Nor tak suka dgn tag mentag. Tak nak la hipokrit, direct terus bg jawapan ya. Memang bg sesetengah org tag tu sekadar suka suki jer. Memang pun kan, tp tang mengjawab tu kekadang ada tag yg mengarut, yg boleh membuka aib seseorang. Tu yg buat K.Nor kureng sungguh dgn tag ni. TAPIIIIIIIIIIII kalau suruh amik award atau card, insyaallah K.Nor amik.

Kali ni tak leh nak mengelak dr Izah. Dia dah kejar K.Nor dr rumah dia, sampai ke shoutbox dan sampai ke skype suruh amik tag.. hehehe.. Ok la ya Izah Penggemar Muffin, ni akak dah amik. Nah.. siap gantung dah ni..


Terima kasih banyak2 buat sipemberi tag, Izah Muffin Lover yg sudi hadiahkan award ni buat Secubit Garam. Cantik tang mana la blog ala kadar ni ya.. hehe.. Nak bg tau nickname? banyak wooo.. cukup la dgn K.Nor dah la ya.. Nak citer bab pebret artis, sori la ya. K.Nor kurang minat sket bab2 artis ni. Cuma minat tang lagu2 dia org jer spt Maher Zain, Sami Yusof dan Ebie G Ade.

Pada sapa2 yg rasa dia tu top blogger dan belum dpt award ni dan berkenan dgn award ni, sila la amik ya.. Kang kalau K.Nor sebut 10 nama jer, yg tak tersebut tu, kicik ati lak.. hehe..

Ok Izah.. siap! Dah la main kejar2.. akak nak masuk opis lak nih.. Petang ni ada mission lain lak yg mendebarkan jiwa raga. Mudah2an dipermudahkan segalanya.. amiin...

~~~~~~~ 0^0 ~~~~~~~


Yg ni pulak award dr lovely Love2Cook. Love, akak gantung sekaligus la kat n3 ni ya.. Yg kat atas sinun utk blog cantik, yg ni pulak utk lovely blog.. sama ler tu kan.. heeee... Tq.. tq.. for both lovely ladies ni ya... Luv u :)


6 comments:

  1. salam, owhh nora dpt juga award ni, kak ga pun dpt (1st time sejak2 b'blog ni!), soalan last tu tanya anak2, manalah k. ga tahu...heh,heh...:)


    p.s ami cula tu Kak Jan kan?

    ReplyDelete
  2. teratai >> hehe k.ga dpt gak ek.. tahniah hehe

    yep.. k.jan ler tu ami chula :)

    ReplyDelete
  3. Hi Kak, congratz on the award! There's an award waiting for U at my blog too!!! :D

    http://love2cook-msia.blogspot.com/2010/11/my-birthday-gift-award.html

    ReplyDelete
  4. kak noooorrrrrrrrrrrrrrrrr... hahhaa.. kak nor senyum sikittt jgn marah2... kikiki.. mekasih amik award n tag skali..kekikiki.suke kak nor marah2..

    ReplyDelete
  5. love >> thanks love.. wahh ada lg ya.. award je kan.. hehe... nanti k.nor gi amik dan hang kat sini sekali dgn izah punya ya.. tq dear :)

    izah >> haipp!! suka lak dia.. tak marah la izah.. tak baek marah2.. kan :) tq ya ingatan utk k.nor ni :)

    ReplyDelete
  6. salam kak

    wah award ...saya pon suke lagu Maher Zain dan Samer Yusuf :)

    ReplyDelete