f Secubit Garam: TQ So Much!

N3 Terkini

Friday, November 26, 2010

TQ So Much!

Rasanya dah ramai yg alert dgn segmen terbaru Ben kan. Segmen yg dipanggil SAYA SUKA BLOG AWAK LA.. Skrg ni dah masuk episod ke 4! Hebat betul idea Ben ni, mmg K.Nor kagum dgn dia. Petang tadi sempat borak2 dgn Ben, cakap2 tentang segmen terbaru dia ni. Beritau Ben yg K.Nor rasa happy dgn usaha Ben buat segmen tu yg banyak memberi manafaat buat ramai blogger. K.Nor yg tak join atau terlibat secara langsung pun turut menerima impaknya bila ada blogger lain yg meletakkan Secubit Garam dlm senarai salah satu dr blog yg dia org suka. Tak sangka sungguh! Fofuler jugak ya Secubit Garam hehe.. Walau hanya 4 blogger yg listkan Secubit Garam tu dah buat K.Nor rasa terharu sgt2. Masa mula2 dpt tu dr Cplud Miera pun dah buat terharu apatah lagi bila makin bertambah. Alhamdulillah.. tak sia2 menghasilkan Secubit Garam yg niat awalnya utk berkongsi sedikit ilmu dan terutamanya utk jdkan tempat rujukan atau kenangan buat anak2.. uhhhhh dah meleret ya...



K.Nor nak ucapkan terima kasih banyak2 buat mereka yg di bawah ni yg dah menamakan Secubit Garam sebagai salah satu blog yg dia org suka dlm segmen SAYA SUKA BLOG AWAK LA...

1. Cplud Miera
2. Khai's Sedap Sedapan
3. Shira C Gadis Kidal
4. Hidayahaida
7. Peri Pia

Semoga apa yg terkandung dlm Secubit Garam ni dpt memberi manafaat buat semua dan semoga ukhwah di antara kita semua berkekalan mekar hingga ke akhir hayat... amiin... Thank You So Much!! ^___^


10 comments:

  1. waniey suker blog kak nor..tggl jejak..hheheeeh
    http://alongwaniey.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  2. kita pon suker ngan blog k.nor :)
    saya doakan k.nor success..insya Allah

    ReplyDelete
  3. Sama2 Kak Nor..thnxs gak sebab sudi menghidangkan & share resepi2 yang WOW..memukau mata & selera..heheh..;)
    teruskan la berblog ya kak nor...semoga maju jaya..(^_^)

    ReplyDelete
  4. waniey >> ho ho.. ada lg ek... tq ya.. :)

    my diary notes >> yer ke, alhamdulillah..

    insyaallah..mekasih ya...

    psst!! nama apa ya.. senang sket sembang kalau tau nama,kan :)

    ReplyDelete
  5. aida >> amin... insyaallah.. semoga kita semua terus sukses ya.. :)

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Nor..

    SAYA SUKA BLOG KAK NOR LA!..hehe
    http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  7. wan >> salam wan.. yer ke!! alhamdulillah.. tq.. tq... wahhhh makin dan makin terharu nih... mmmmmuah utk wan :)

    ReplyDelete
  8. wah... fofular gitu blog akak ni...
    bila blog saya nak masuk dlm list ni.. hukhukhuk

    ReplyDelete
  9. salam kak,saya pon suke serious dgn blog akak ;)

    cume x sempat join,internet xde..ni curi2 kat....xblh bgtau hehe

    ReplyDelete
  10. fa >> fofular ke? sikit jer kut hehe..

    pia >> salam pia, kalau pia mmg akak rasa dah.. sbb pia dah jadi pengomen tetap kat blog akak ni kan.. tiap2 n3 ada.. akak suka sgt tau :) tq so much!! :)

    ReplyDelete