f Secubit Garam: Singgang Pedas Ikan Kerisi

N3 Terkini

Tuesday, July 28, 2009

Singgang Pedas Ikan Kerisi

Menu simple jer, singgang pedas ikan kerisi. Lebih kurang jer bahan2 dia dgn singgang sotong, cuma kalau singgang ikan ni tak letak serai.

Lauk2 yg berpadu tenaga hari ni, ayam berempah Love (lagi!!) dan terung masak sambal. Tak lupa sambal belacan utk Cik Abg..

6 comments:

  1. perut tgh dok brkeroncong ni, tup2 kuar lak menu nor yg mengacam tu..adoi..x tahanlah! w/pun simple tapi tetap sedap kan.. oklah nor nak gi cari makan jap..dah lapar ni!

    ReplyDelete
  2. wallaaaaa cedap2nyer lauk akak ariniii!! sama la ayam goreng love jugakk! suka sukaaa... hehehe singgang n terung pong kita sukaaaaaaa.. pinggan mangkuk pong kita sukaaaaaaaaaaaaaaa.. muahahahaa

    ReplyDelete
  3. akak, ada resipi terung sambal tak? nak boleh.. tenkiu..

    ReplyDelete
  4. am ..makan kenyang2 ya am.. :)

    ina ..aik, takkan sampai ke pinggan mangkuk pun suka gak! ish.. mmg sedap ayam love tu kan.. terung sambal tu pong

    melovesfood .. nak resipi boleh, cuba klik kat terung masak sambal tu, akak dah letak link resipi kat situ.. slmt mencuba, sedap tu tau!

    ReplyDelete
  5. hohohohoho... aduyaiiiiiiii!!!!!... meriah2 menu kak nor arini.... aduyaiiiiiiii.... sabo na.... saboooo...

    ReplyDelete
  6. ana .. puasa ke puan deana.. sabo ya.. hehehe

    ReplyDelete