f Secubit Garam: Keli Goreng Berlada

N3 Terkini

Wednesday, July 1, 2009

Keli Goreng Berlada

Lauk pebret anak dara ni. Dah lama tak buat, aritu dia ada request nak makan ikan keli. Sori ya, kepala keli semua kena pancung. Lebih senang goreng tanpa kepala, lagipun isi bukannya ada pun dlm kepala yg keras tu.

5 comments:

  1. ha..ha..Nor...kalau watie pun kepala dia kena pancung...watie tak makan pun but just masakan untuk family...dia orang suka ni!!

    ReplyDelete
  2. Kak Nor, ikan keli pancung tiga! heheh.. order semua la pasal dah terliur sangat neh... tp kan, kepala tu yg antik tu..hehehe :D

    ReplyDelete
  3. watie .. nor makan pun sket2 jer, tp suka masak keli ni, sbb famili nor suka

    ijan .. 3 jer ke? cukup? alaa kepala ikan kalau antik pun tak cun nak display :)

    ReplyDelete
  4. salam kak nor...
    lauk nii bukan jer pebret anak dara kak nor tp liza pun suka sangat... sedap...

    ReplyDelete
  5. w'salam liza .. lauk keli ni mmg ramai peminat ya..

    ReplyDelete