f Secubit Garam: Kad Dr Mimi & Puan Deana :)

N3 Terkini

Monday, July 6, 2009

Kad Dr Mimi & Puan Deana :)

Ni kad dari Mimi. Dah tengok kat rumah dia tu, ada nama K.Nor tertera sbg penerimanya, tp wat kura2 dlm perahu jer. Sampai la malam tadi, masa sembang dgn Mimi, dia suruh amik kad tu. He he ampun ya Mimi.. bukan jual mahal, tp saja nak lengah2 sket.. Ana, akak spare kat sini dah la ek.. sekaligus jer dgn yg Mimi punya, sbb sama jer kan... tq Puan Deana, best ler guna nama ni Ana.. hehehe

Ok, kita ikuti arahan pemberi kad...

1. Copy gambar Islam di atas
Okey dah siap copy dan dah paste pon

2. Kemudian pilih 10 org sahabat anda dan wajibkan mereka melakukan perkara yg sama.
ermmm.. nak kena paskan pd org lain lak ya.. sapa ya.. kalau dah terima melalui org lain, tak per la ek..
  1. Ika @ Mek Siam
  2. Azie
  3. Ina @ Hana @ Mak Yung Jepun
  4. Ton
  5. Hunny
  6. Ijan
  7. HaSue
  8. Dayang Jack
  9. Rizalia
  10. Aida
Okey, tu aje kan rules dia.. Dan kepada penerima2 yg tersenarai ni, sila2kan ler angkut kad dan tampal kat rumah adik2 semua ya.. Ton tak leh panggil adik, sbb sama umur kan.. Ton kan.. :)

No comments:

Post a Comment