f Secubit Garam: Award & Tag Dari Dayang

N3 Terkini

Saturday, July 11, 2009

Award & Tag Dari Dayang


Award dr Dayang nih.. TQ soooo much Dayang. Memang K.Nor pengunjung setia rumah Dayang, menantikan resipi2 terbaru dr Dayang utk dicuba. Ternyata resipi yg dicuba tu berbaloi kerana semuanya sedap2 dan memenuhi selera K.Nor sekeluarga. Dan K.Nor juga cukup menghargai persahabatan alam maya ni, yg semakin hari semakin terasa kemesraannya. Mudah2an diizinkan tuhan, kita dpt bersua muka secara realiti pulak ya Dayang.. 10Q again..


~~~~~~~~~~~~~~~ XXX ~~~~~~~~~~~~~~~


Kena layan tag dari Dayang lak ni.. disebabkan tag ni simple jer, K.Nor buat la jugak. Tapiiiiiiiiiiiiii kalau yg pelik2 dan mengarut sket tu, mintak ampun ya.. mmg takkan dilayan.. hehe...

1. Amik gambar peti ais anda...


Okey, ni la peti ais K.Nor, brand National 2 pintu, stail lama yg mana freezer masih duk kat atas.

2. Apa yg ada di depan peti ais anda?...


Ni semua fridge magnet yg mula dikumpulkan semenjak mak2 dara forum MyR meroyan dgn FM. Ada dr Ika, Sina MyR, Fatinz MyR, Masz Kajang dan yg paling banyak tu dr anakanda yg bawak balik masa cuti tahun lepas. Dia ke Syria, ke Turki, selain dr Jordan yg dia bawak balik.. tu yg ada banyak sket tuh.. insyaallah tahun ni, dpt lagi kut.. hehe

3. Brand peti ais?...
K.Nor guna yg National punya. Entah la ek, dr kecik membesar dgn barangan jenama National, tu yg beli brand ni kut..

Ok dayang, homework dah settle, harap puas hati ya... TQ

2 comments:

  1. puas hati! puas hati!...tq kak.nor...thanks for everything...InsyaAllah jika umur panjang, diizinkan Allah, kita akan bersua satu ketika nanti.....lebiuu!!!

    ReplyDelete