f Secubit Garam: Ermmmmmmmmm......

N3 Terkini

Friday, July 24, 2009

Ermmmmmmmmm......



Alhamdulillahhhhhhhhh.. segala puji2an buat ALLAH jua :)

Hehe..ghamainyer yg tak sabo2 nak tau apa kes K.Nor tayang gambo baby ni kan.. Sesekali wat gempak syok gak ya.. Alahai, sejak Alongroz dpt baby, suspen jer ya kalau ada lagi yg dah masuk kelab 40 ni dpt bb lagi.. Buat masa ni, kita bg Along jer la ya main dgn bb dia.. and coming soon rasanya ada lg blogger yg akan dpt bb ni.. Firasat dan ramalan tuk nujum tak bertauliah ni selalunya benar .. hehehehe so kita tungguuuuuuuu yg tu pulak.. :)

Sebenarnya K.Nor mmg nak kongsi kegembiraan bersama teman2 dan adik2 semua. Pagi tadi tepat jam 8.35pg, anak sdara sulung K.Nor dan cucu sulong dlm keluarga K.Nor telah selamat melahirkan anak sulungnya, seorang baby boy seberat 3.3kg, nun kat KL. Seronok dpt bersembang dgn sister K.Nor tadi, bila dah jadi nenek ni. Sapa tak seronok dapat cucu, kan.. HAAA ... ALONG!!! JGN NAK NGADA2 GATEI NAK KAWIN DAN BG CUCU KAT MAK DALAM MASA TERDEKAT NI YA.......... study dulu sampai abis, pastu kerja dulu baru la pikir bab kawin ya...
(gerenti dia baca dan tersengih jer tu.. ) Cukup la mak jadi nenek sdara dulu buat masa ni.. jadi nenek utk baby K.Long tu ya.. Ermm.. Along, Ki dah dpt cicit hehehe..

Anak sdara yg baru melahirkan ni mmg close dgn K.Nor. K.Nor pernah asuh dia masa dia baby dulu, masa tu mak dia g kerja. Gitu gak dgn adik dia no2. Mmg banyak duk rumah ayah K.Nor masa tu dan sudah pasti la si mak sdara ni yg tukang jaga :) Anak2 K.Nor pun close gak dgn famili sister ni, nak2 Along yg mmg banyak spend time rumah sister K.Nor. Kiranya famili K.Nor dgn famili sister memang rapat.

Ok berbalik pd citer baby boy td, dia dilahirkan melalui tingkap atas sebab2 yg tak dapat dielakkan. Memang dah set date nak opperate hari ni. Alhamdulillah semua berjalan lancar, kedua2 ibu dan anak selamat dan sihat. Syukan ya Allah... Tak sabar rasanya nak gi KL, nak tengok cucu dan anak sdara tersayang...

Buat sister K.Nor dan suaminya, tahniah ya.. dah jadi nenek seri dan datuk seri pun. hehe tak payah naik istana nak dpt gelaran ni kan... Dan pada pak2 sdara dan mak2 sdara new born baby, tahniah gak, dah dapat gelaran baru.. dah dpt main anak sdara sendiri.. dan untuk 2 org pak sdara baru dan 1 mak sdara baru ni, bila lak nak tawin?? ^________^

7 comments:

  1. Salam Nor, sape yg dpt baby nih! Nor ke? xtau puuuunnn...tahniah la, kalau camtu..Bila la boleh gi tengok baby nih! :D

    ReplyDelete
  2. ummi.. hehehe syok gak ek wat org suspen nih... tungguuuuuuuuuuuuuuuu........

    ReplyDelete
  3. Salam Nor....SERAM SEJUK...dengar ramalan si Nor....NUJUM APAKAH INI????

    ReplyDelete
  4. oooo ni yg kawen thn lps tu ke kak..yg akak p kl nun..tahniah ya nenek sedara hihihihih

    sapeee yg bakal2 timang bb lg tu?? adakah kita???? kakakakaakakakkakaka

    ReplyDelete
  5. watie .. nujum mak belalang jer hehe

    azie .. yep, yg akak g KL dulu la tu.. kejap jer kan, dah dpt zuriat sendiri.. alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. Nor..laaaaaa...igt Nor yang bakal dpt baby..hehe...aaah laaa, jadi datuk n nenek sedara la yaa..lagi seronok kan..Betuii, betuii, xyah gi istana amik pangkat pun..hahaa..Yang Nor dapat ni, pangkat dunia akhirat kan..xpa, nenek muda cun melecun lg tu..hehe

    ReplyDelete
  7. ummi.. hehehehhee... yg muda pun pasti akan tua gak kan.. :)

    ReplyDelete