f Secubit Garam: Akak Dpt Gift Lagi !

N3 Terkini

Sunday, July 5, 2009

Akak Dpt Gift Lagi !

Yey yey!! Yg ditunggu dah tiba. Sebenarnya K.Nor duk tunggu yg lain tp tak per la, yg Za ni mudah2an dpt mengubat kesedihan :(

Berbalik pd gift yg baru tiba ni, duk tengah masak, loceng berbunyi. ooooo pak posmen (pos laju) tercegat dpn pintu rumah (kat luar gril laa). Bila dia sebut nama, aik yg K.Nor rupanya. Alhamdulillah.. dah selamat sampai pun. Ni hadiah dr Zaliana, hasil kejayaan K.Nor teka dgn tepat benda tersebut tempohari. Ishhh.. syoknyer. Caaaaaaaaaaaantik sgt! Terus call Za sbb kat situ ada no tel Za, utk ucap terima kasih. Sekali lg thanks ya Za, lain kali wat lagi ya kuiz hehehe.. (Mudah2an ayah Za cepat sembuh.. amiin...)

Disebabkan K.Nor dah tak ada anak kecik, yg paling kecik pun Luqman (10 thn) tu yg K.Nor letak fondant tools. Anak dara dah ngendeng2 nak tu, tapi tak leh bagi, sayang woo.. bukan senang nak dpt. Pada yg lain2 no jeles ya, terutamanya mek kajang nun.. hehehe

Cantik tak? Sapa2 yg berkenan tu, kena la order dgn Za ya.. ^______^

4 comments:

  1. aduhai... chantek nyer...
    apa benda yg berbaris tu kak ?

    ReplyDelete
  2. aida .. yg berbaris tu tools utk deco fondant, kebetulan pulak benda tu kuning, match jer dgn bekas dia

    ReplyDelete
  3. kak nor...
    amboi tools dia..cukup lengkap ekk...za ada 5 ketui aje..ehehe bilalah nak gi rembat yang banyak gitu

    kak nor..setelah 3 kali percubaan pegi ke post office..percubaan ke 4 sampai jugak ke tangan kak nor :D

    ReplyDelete
  4. za ... tools k.nor bukan wilton mari laa.. yg murah2 jer tu. satu set tak sampai 40 hengget.tak kisah la janji ada, kat ganu ni mana nak jumpa benda gitu, kan.. ribuan terima kasih buat za yg susah2 g poskan ya.. terima kasih daun keladi tau :D

    ReplyDelete