f Secubit Garam: NASI AYAM GORENG

N3 Terkini

Monday, August 15, 2011

NASI AYAM GORENG

ASSALAMUALAIKUM...

Maaf ya.. tuan rumah kebizian sket.. Nak reply komen2 kat bawah tu pun belum sempat lagi. Insyallah akan dibalas bila dah free nanti. Mekasih sudi singgah dan mekasih bg mereka yg sudi tinggalkan komen. 

Sapa2 yg tak ada idea nak masak utk berbuka tu disarankan buat Nasi Ayam Goreng ni. Kesedapannya mmg dah terbukti bila ramai GMM yg turut sama buat menu ni. Kalau nak resipi sila klik kat link ni ya.. NASI AYAM GORENG & SOS PEDAS




11 comments:

  1. haaaaa... ni pon sedapppp... nasik kari ayam pon sedappppp... mmg best la... ;)

    ReplyDelete
  2. Akak... saya semus sedara mara ngan nasi saya suker.....

    ReplyDelete
  3. adessssssss! tengok pun dah rasa sedap..apatah lagi kalau rasa^^

    ReplyDelete
  4. lum penah wat nasi goweng bulan posa ni...

    ReplyDelete
  5. sedapp...sedapp nasi ni..
    mas suka...
    nak buat gak nnti..

    ReplyDelete
  6. sedap.. suka resepi ni mudah dan sedap

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum...

    ana >> mmg sedap ana.. dah buat belum? kalau belum buat nanti try la.. mmg sedap :)

    k.nim >> betul3 :)

    iza >> hehee.. dah gi try godek.. mesti iza lg suka :)

    ReplyDelete
  8. laskar pelangi >> kalau sendiri rasa, mau bertambah2 nasi ni tau :)

    amie >> ni bukan nasi goreng amie.. tp nasi berperisa, kita goreng ayam dulu pastu masukkan dalam periuk masa kita masak nasi tu.. lain dr nasi goreng.. try la..

    mas >> jgn lupa bahagian k.nor sepinggan ya.. :)

    ReplyDelete
  9. yatie >> cuba yatie buat, mesti yatie sukakan rasanya tu.. :)

    ita >> yep .. mudah dan sedap.. sbb tu k.nor ulangkali buat anak2 pun suka :)

    ReplyDelete