f Secubit Garam: REZEKI DI BULAN RAMADHAN

N3 Terkini

Friday, August 5, 2011

REZEKI DI BULAN RAMADHAN

ASSALAMUALAIKUM..

Alhamdulillah.. semalam terima parcel dr sorang adik blogger. Tak sangka pulak dpt rezeki di bulan Ramadhan ni kan.. Jutaan terima kasih buat si pemberi budiman. Semoga Allah melapangkan pintu rezeki  dan juga melimpahkan rahmat serta keberkatan berpanjangan buat **** sekeluarga. Juga semoga ukhwah yg dibina antara kita akan terus berkembang mekar hingga ke akhir hayat.. amin.... 


Macam2 adaaaaaa..... hehe ..Insyaallah akan K.Nor gunakan barang2 yg dihadiahkan ini.. cuma lambat atau cepat jer la kan..  Sayang **** :)


13 comments:

  1. alhamdudillah....
    bestttnya dapat pacel..
    macam2 ada...he..he...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...rezeki ramadan. Mcm2 ada, best tuuu

    ReplyDelete
  3. menang GA ke apa ni k.nor?
    bestnyer....
    lama x terjah sini baru dpt ternet balek lepas 4 hary bertapa dalam gua...uwaaaa akak rindu ai x??dush dush

    ReplyDelete
  4. aslmkm Kak Nor..sihat ke? lama tak merewang kat blog...bnyk dapat tu..rezeki kan..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..

    mas >> tu la kan mas.. mcm astro hehe.. syukur alhamdulillah..

    hanim >> alhamdulillah.. rezeki :)

    BSB >> tak lah.. saya jarang sertai apa2 contest.. ni rezeki dr Allah utk saya sekeluarga.. kiriman sorang adik blogger :)

    ReplyDelete
  6. ayu >> GA? tak lah ayu, k.nor tak suka atau jarang join GA.. sorang adik blogger saja2 murah hati nak bagi, org bg kita menerima kan.. :)

    anna >> tak sihat sgt, batuk2 tak ilang lagi.. alhamdulillah.. rezeki dibulan penuh barakah

    ReplyDelete
  7. salam k nor... best2...sy suke juge mkn oat kukis IKO tu...klo malas wat bekpes itu yg sy bedal..hihihi.... ^^ ... congrates k nor dpt parcel..... sy nk tlg amin kan doa k nor utk pengirim tersebut blh?? AMIN..... :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki ye kak.. kita baik dengan orang tentu orang pun tak segan2 baik dengan kita.. hihihih moga ukhuwah yang terjalin berpanjangan

    ReplyDelete
  9. Salam kak! waaahhhhhhh!!!! hihihi tumpang gembiraaaaaa :-)

    ReplyDelete
  10. Salam kak nor...wah tahniah la untuk kak nor dapat rezeki di awal ramadhan ni. baiknyer hati pengirim tu...semoga selalu dimurahkan rezeki...amin...

    ReplyDelete
  11. k nor siap ada surat cinta lak yeee.. hihi

    ReplyDelete
  12. noor >> aminnn... mudah2an dimakbulkan.. :)

    ita >> amin.. mudah2an hendaknya.. mekasih ita :)

    ika >> mekasih ika :)

    mama feti >> amin... mekasih mama feti

    izah >> tang surat cinta yg tak tahan tu.. heehhee

    ReplyDelete