f Secubit Garam: NATA IN THE BLUE

N3 Terkini

Thursday, August 25, 2011

NATA IN THE BLUE

ASSALAMUALAIKUM...

Nak buat wordless Thursday la arini.. Org lain kalau wordless selalunya Wednesday kan.. hehe Layan jer jelly kegemaran anak2 ni.
Sebenarnya jelly tu kaler biru tp bila dah bergabung dgn nata perisa strawberi yg kaler pink, jadi cam kaler purple la pulak..  Eh... tak leh nak buat entri bisu.. terkeluar gak kata2.. hehe


Biru dan oren.... 
Haa... gambar yg ni baru nampak jelly tu kaler biru kan.. :)

11 comments:

  1. cantik aa mould dia...peh tuh geram tengok kaler die..so swwweet..

    ReplyDelete
  2. cantikkkkk igt botol minyak wangi tdd kak nor..hehee

    ReplyDelete
  3. uwaaaaa cantek sgt
    syg giler nak makan kalo gini

    ReplyDelete
  4. Cantik..cantik..Sue sukaaaa...(^_^)

    ReplyDelete
  5. cantik sungguh.. memang sukee menengokkan kejadinnya tu.. lawa..

    ReplyDelete
  6. Kalau dah dapat kat tangan kak nor, semua benda jadi cantikkkkk. jeles betul le.

    ReplyDelete
  7. ana, dina, saba, sheila, ayu, sue, izah >> ni dessert yg paling amat mudah dibuat dan sentiasa disukai anak2.. :)

    sam >> ish.. mana ada.. org lain lagi berseni sam :)

    mama amana & arief >> boleh dikatakan 98% makanan/menu yg ditayangkan dalam blog ni adalah hasil tangan saya sendiri kecuali dinyatakan dlm entri yg saya beli atau makan2 kat kedai..

    ReplyDelete
  8. Kak norrrrr...lawanyaaaaaa...ala,kak nor buat mesti la lawa yer dak..ratu puding katekan..hehe..kite x terbuat2 lg puding kak..haihh bz ntah apa2 je rasanya.hee

    ReplyDelete