f Secubit Garam: AYAM MASAK KURMA

N3 Terkini

Saturday, August 20, 2011

AYAM MASAK KURMA

ASSALAMUALAIKUM..

Layan menu berbuka yg simple dan mudah disediakan semalam.. Tak leh nak pot pet panjang2.. bz.. bz... bzzzzz....  Dek kebizian yg melanda sampai komen banyak yg tak sempat reply.. Insyaallah akan direply bila dah free nanti tp sebelum tu nak ucapkan terima kasih kerana sudi singgah dan juga sudi meninggalkan komen.. :)


Nak resipi Ayam Masak Kurma ni? Sila ke SINI ya.. ^___^

6 comments:

  1. semua orang dah mula bz ye kak Nor... ayam masak kurma ni adakalanya rasa sedap, ada ketikanya pula tak sedap (tak pernah masak ayam kurma tapi selalu makan di tempat kenduri), entah kenapa ada 2 rasa begitu...

    ReplyDelete
  2. kak nor, saya dah cuba sup tulang kak nor beserta sambal kicap utk berbuka hari ini. alhamdulillah tersangat ler sedap. Terima kasih utk petua buang lemak. Myjarab sekali. Suami makan dgn nasi, saya pula dgn mee. puh terangkat!

    kak nor,selamat bermarathon! LOOmot

    ReplyDelete
  3. perh...mengancam la ayam masak kurma tu berposing....
    rasa macam nak cari nasi jerk...he3

    ReplyDelete
  4. Nor saya dah cuba resepi biskut bunga cina kat blog awak tu sedaplah. Terima kasih pada awak.

    ReplyDelete
  5. amie >> biasa la amie.. yg tak bz pun terbz sama gak hehe

    tak tau la amie, mungkin dr segi penggunaan rempah atau kaedah masak tu kut

    loomot >> mekasih sudi cuba resipi sup tulang tu ya..

    mas >> aik.. tak pose ke mas :)

    noor >> alhamdulillah.. sedap ya.. mekasih sudi cuba :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    Kak mai umah sat ada hal sikit.
    Jangan tak mai tau

    ReplyDelete